Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO. Sătmăreni căutaţi în Finlanda. Sparg case şi îi atacă pe proprietari

Sătmăreni căutaţi în Finlanda. Doi tineri, care dar spargeri la case din Finlanda sunt căutaţi de către poliţia finlandeză. Ei au fost surprinşi într-o casă din regiunea Sipol chiar de către proprietar în timp ce furau şi l-au atacat.

Potrivit presei finlandeze, românii mai încercat să fure mai multe lucruri, le-au cărat în maşina lor, un Mercedes Vito înmatriculat în judeţul Satu Mare, dar la un moment dat au fost surprinşi de către proprietar. Spargerea a fost dată chiar în mijlocul zilei, iar când finandezul s-a întors acasă, alături de o altă persoană, şi au încercat pe români să îi împiedice, a fost atacat. Românii l-au lovit pe finlandez, după care au ajuns la maşina lor şi au fugit.

Poliţia a cerut sprijinul populaţiei în vederea identificării spărgătorilor.

7 comentarii

  1. Crăciun Ghiuri Răspunde

    Dacă îi întrebi ce fac acolo răspunsul standard este că muncesc în construcții sau ceva asemănător.?

    • x-ulescu Răspunde

      si apoi vin acasa sa ne invete ce ,si ,cum cu justitia si werner , ei lasa ca #rezista in puscarie in finlanda ,oare sau inscris pentru votu de 3 zile ??

  2. ciprian Răspunde

    Pentru imputiti astia o sa aiba de suferit altii aflati in zona…

  3. gheorghe Răspunde

    Ce ne mai doare pe noi capul de hoții sătmăreni care acționează în Finlanda sau aiurea!!!Dacă am fi noi sătmărenii atât de înverșunare împotriva celor care ne fura zilnic puțin câte puțin din bugetul familiei,sunt sigur ca am fi mult mai vocali și ,,pe viu”nu numai în fata unei tastaturi.Sunt sigur ca acești hoți nu au nici o treaba cu munca în construcții și ca ei sunt acolo exact pentru a se ocupa de furtișaguri și alte ilegalități. O sa fie prinsi (probabil)și dacă blvor fi închiși. …sunt alții care vin sa le ia locul.Exact ca în politica….intodeauna sunt candidați la dat lovituri din banul public.Eu cred ca asta ar trebui sa ne inereseze pe noi mai tare….În rest sa aveți o zi bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.