Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

FOTO/VIDEO. Accidentul grav de la Cionchești, provocat de un șofer băut. Concluziile polițiștilor

Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a dat publicității primele concluzii în cazul accidentului cu trei victime de la Cionchești. Evenimentul rutier a fost provocat de un șofer de 61 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice la volan, spun polițiștii.

Ce spune Poliția Satu Mare:

La data de 18 septembrie a.c., la ora 19.08, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe D.J. 193C, în localitatea Cionchești. În urma efectuării cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 61 de ani, din localitatea Satu Mare, aflându-se la volanul unui autoturism pe fondul neasigurării la efectuarea unei manevre de întoarcere, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus în aceeași direcție de mers, de către un sătmărean, de 24 de ani.

În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, de 61 de ani, totodată acesta fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0.41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările în cauză continuă în cadrul dosarului penal întocmit.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.