Dorel de Satu Mare a lovit din nou. În timpul unor lucrări de pe strada Ambudului, acesta ,,a reușit” să spargă o țeavă de apă.
La puțin timp după intervenția nefericită, întreaga stradă a fost inundată. Sătmărenii din zonă ne-au trimis pe adresa redacției imagini cu ,,noua operă” a lui Dorel și speră ca situația să se remedieze în cel mai scurt timp.
,,Să se facă ceva repede pentru că apa curge încontinuu cu presiune mare”, spun sătmărenii.
Mama proștilor e mereu gravidă!??
Si nu face avort…
Pe strada Ambudului saptamanal intervin cei de la Apaserv !!Ei sustin ca a fost reabilitata alimentarea cu apa insa atunci cand dezgroapa ”conductaraia” se vede clar ca sunt tot cele vechi !!Cineva a ”palmat” niste bani !!Si cred ca sunt din fonduri europene !!
La noi nu se fura poate în alta parte cum puteți sa va gândit la asa ceva !!! sa topit țeava
Acum se desfundă la propriu canalizarea pe Goga care cică nu făcea față la debit. Cine circulă puțin atent poate “admira” bolovanii de zeci de kile scoase din canalizare puse în mormane pe trotuar. Cum drq au ajuns acolo eu unul nu-mi dau seama ?! Al drq gospodine sătmărene, fac zacuscă din pietre și eu nu știam!??
În altă ordine de idei am vorbit și cu muncitorii care lucrează noaptea, ăia veniți din Tg. Mureș. Așa din curiozitate. Erau depuneri de 80 cm pe canalizare pentru că nu s-a curățat canalul de zeci de ani! Normal că nu făcea față! Deci e tare Apaservul! Tare ca piatra din canal! Bine că la plată suntem buni! Dar pentru ce plătim atâta?
Nu ca platim atat , avem unele dintre cele mai mari tarife din tara la apa si canalizare !
Gandire comunista.
@asder. Dar este cam adevărat ce spune fata. Sau pe tine nu te deranjează la buzunar când vine factura la apă-canal? În foarte multe orașe atâta plătești pe 3-6 luni cât plătim noi lunar. Și calitatea câteodată (ca să formulez elegant) lasă de dorit. Și încă un lucru! De ce are @Rodica gândire comunistă? Pe timpul împușcatului prețurile nu se modificau. Aveam inflație pe vremuri???
@Rodica, am impresia că ne este vârât peste gât nouă, cei cu contract individual capitolul “pierderi pe rețea”, capitolul “hai să udăm grădina în neștire că s-a uscat iarba” și “hai să umplem piscina cât stăm acasă”. La țară mulți sunt restanțieri, de fapt mulți nu au bani pentru “luxul” ăsta mai ales că nici nu înțeleg de ce trebuie plătit când acolo este apa, iese din pământ. Cam la fel se întâmplă la țară și cu serviciul de salubrizare. Majoritatea plătesc o taxă anuală simbolică de 50 lei pe gospodărie, dacă plătesc, care bineînțeles nu acoperă cheltuielile primăriei. Plătesc restul, fraierii sau găsim vreo modalitate de subvenționare. Așa se gândește.
Nu va grabiti sa aruncati vina pe cel de pe utilaj. Va garantez ca habar nu au cei de la Apaserv pe unde le merge reteaua. O dau pe ghicite, dau niste planse celor care lucreaza care nu au nimic in comun cu realitatea si apoi se ajunge aici. Sa speram totusi ca macar acum sa-si refaca proiectarea si sa bata cu realitatea din teren. Din pacate la proiectare nu mai au decat un singur om si acela platit cu 1490 lei si mai vine din cand in cand un biet pensionar de vreo n zeci de ani sa ajute. Atat, in rest… bine ca sunt pline birourile de sefi!
Mie îmi spui? În zona unde stau se reabilitează canalizarea. La mine tot vin ca băieții la fete la stropit (întreabă este voie) și mă tot întreabă unde-i canalizarea, măsoară distanțe, se freacă pe cap. Habar nu au ce au în pământ deloc. A patra oară am zis că nu le dau voie. Ce sunt eu?
Sunt foarte mulțumit de munca Apaservului! Datorită acestei avarii abia aștept să servesc rahat la pahar în loc de apă curată pentru că asta îmi place.