Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Gest deosebit al unui grup de mămici din Satu Mare! Au ajutat o familie săracă cu 5 copii

Gest de omenie al unui grup de mămici din Satu Mare! Au ajutat o familie săracă cu cinci copii, din comuna Craidorolț, județul Satu Mare. Campania de strângere de donații (bani, alimente, obiecte, materiale de construcții… etc.) a fost lansată de o femeie din municipiul Satu Mare, Camelia Palfi, iar oamenii au răspuns cu multă deschidere.

Întreaga familie locuiește într-o singură cameră, în comuna Craidorolț.

„Este vorba despre o familie cu cinci copii. Tatăl copiilor a fost operat de trei ori la picior, accident la locul de muncă. Mama este de etnie romă și nu are loc de muncă pentru că nu are școală. Este o familie care a fost înșelată în legătură cu casa și au ajuns să locuiască într-o cameră și o bucătărie, de dragul copiilor, pentru a putea face școală. Sunt o familie simplă, dar cu foarte mare bun simț, curați, chiar dacă sunt săraci”, a declarat Camelia Palfi pentru PortalSM.

Până în acest moment, mai multe mămici au adunat alimente, mobilă și alte obiecte pentru familia nevoiașă, însă familia mai are nevoie de ajutor.

„Împreună cu oameni cu suflet mare, am reușit să îi ajutăm, dar au în continuare mare nevoie de noi, mai ales cu materiale de construcții. Ei au început renovările la casă, dar problemele i-au doborât. Cu toate că tatăl este operat la picior, chiar acum este la muncă în Zalău. Copiii sunt bine crescuți, curați, frumoși, merită o șansă”, a mai spus Camelia Palfi pentru PortalSM.

Cei ce doresc să doneze, pot lua legătura cu inițiatoarea campaniei, Camelia Palfi, la numărul de telefon: 0752129675

7 comentarii

  1. Teo Răspunde

    Un gest induiosator de-a dreptul si plin de compasiune. Asteptam si un obstretician care sa o ajute pe mamă cu o sterilizare gratuita. Cred ca e singurul ajutor real pe care il poate oferi societatea.

    • Monika Răspunde

      Da. Trebuie să fii inconștient să fabrici echipe întregi de fotbal și să nu ai mijloace minime de subzistență. Apoi întinzi mâna și te milogești. Păcat de săracii copii, ei nu au nici o vină.

      • Teo Răspunde

        Exact Monika, acei copii nu au nicio vina, insa părinții sunt direct raspunzatori ptr. bunăstarea lor, iar daca intelectul si educatia adultilor lasa de dorit, cred ca rolul societății este sa ii indrume, sa găsească solutii, iar cea mai eficienta si de bun simț este contraceptia.

  2. Unu' Răspunde

    @Teo și @Monika: Să vă fut io în gură de proaste ce sunteți! V-aș steriliza io pe voi cu **** peste bot, vaci împuțite ce sunteți!

  3. nae Răspunde

    Teo si Monika, pacat ca mamuca voastra a scapat de sterilizare.

    • Monika Răspunde

      De ce? Trebuie doamna felicitată pentru linia de asamblare puradei fără număr? Tu nu îți dai seama că acești copii au șanse mari să procedeze la fel pentru că asta au văzut. Și vor întinde mâna. Cei 5 copii dacă vor proceda la fel atunci la un moment dat vor trebui hrănite 5×5 + 5 = 30 de guri??? Iar în etapa următoare 25×5+ 30 = 155 de guri??? Atenție, am ajuns numai la nepoți! Și ăștia nu stau până la 25 de ani pentru primul copil? Deci bravo! La mulți puradei înainte? Pe banii noștri? OK, trebuie ajutați dar ajutați cu cap ca apoi să se descurce. Altfel vom sta numai în ajutoare sociale și nu mai ajunge pentru restul. Când te duci la spital și afli că aia nu e, aia nu e și trebuie să cumperi pe bani să te gândești ce ai scris.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.