Ultima actualizare: azi, 10:00

Locale

Învățătoare reținută de polițiști în județul Satu Mare. A atacat doi copii cu spray lacrimogen!

În cursul zilei de ieri, 11 septembrie, la ora 11.00, polițiștii Secției Poliție Rurală Tășnad au fost sesizați despre faptul ca la o școală gimnazială din localitatea Santău, o învățătoare ar fi pulverizat cu spray iritant lacrimogen doi copii de 6, respectiv 7 ani, pe motiv că au deranjat cursul orei.

Învățătoarea a fost reținută pentru 24 de ore de polițiști, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului și purtare abuziva sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei.

Sursa: IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. Rodica Răspunde

    Cei care ati trecut …urgent la aplicarea legii (in acest caz , ca-n altele nu va grabiti , nu gasiti …legea !) , ati fost curiosi sa vedeti cam în ce conditii se desfasoara orele la scoala respectiva ? Ati fost curiosi sa cunoasteti ….provenienta celor ce ….învata acolo , frecventa lor la scoala , comportamentul la ore si-n afara scolii ? Sunt convinsa ca NU , dar dă bine la imagine (!?) un …. scandal cu un cadru didactic . Daca într-adevar învatatoarea se face vinovata de cele prezentate si nu este la prima abatere , atunci va-ntreb de ce a mai fost lasata sa profeseze , s-a verificat daca a fost sau este sub tratament si rezultatul acestuia ? Si-n acest caz sunt convinsa ca tot NU este raspunsul . Tipic ….profesionistilor ! Inca un caz …bifat !

  2. y Răspunde

    Pentru ziare și pentru p@lime (parafrazându-l pe V.Blaga dintr-o ședință pedele) important este scandalul. Nimeni, absolut nimeni nu este preocupat de rezolvarea problemelor în ansamblu. Inclusiv politicienii care acum defilează pe sticlă și declară tot felul de chestii sau susțin tot felul de variante legislative. Uite de exemplu câte legi importante au fost aprobate fără dezbatere (tacit) numai săptămâna asta! ….
    Sau vezi accidentul aviatic din Apuseni, cazul Colectiv, cazul Sorina, cazul Caracal etc. Sunt sigur că vor fi și alte cazuri poate (sau din păcate) și mai grozave. Constat că statul nostru social nu-și apără cetățenii onești și cinstiți. În schimb șmecherii…….. Trai pe vătrai!
    Urmăresc curios de ex. ce va fi cu accidentul juniorului Iorgulescu (probabil mortul va fi de vină, am înțeles că vor să cheme în judecată inclusiv administratorul drumului că cică era denivelat ?). Ca să nu mai vorbesc de accidentul produs de șoferul oșan anul trecut pe pod în Constanța și în care a reușit dintr-un foc să omoare trei femei nevinovate. Acum este liber. Poate vom fi obligați la plata unor despăgubiri și să cerem scuze. Poate. Sunt dezgustat.
    Doamna în cauză nu trebuia să fie lăsată dacă avea antecedente cu copii foarte mici. Trebuia trimisă la psiholog acceptat de IȘJ nu unde vrea ea. Dacă se vroia se putea și atunci nu primea avizul favorabil, sunt sigur. Dar e mare lipsa de cadre și și mai mare dezinteresul autorităților. Păi dacă actualul ministru al învățământului declară clar și despicat că nu e treaba lui lipsa manualelor! Atunci a cui treabă e, mă întreb retoric? Suntem niște cifre, nimeni nu vede sau nu vrea să vadă omul de după date.? Asta până nu este direct afectat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.