Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Ministrul Sănătății, despre rochia de ”2.000 de euro”: E de prin Satu Mare

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat, în cadrul unei tv, că rochia pe care a purtat-o în vizita pe șantierul spitalului din Baia Mare, și despre care s-a speculat că ar fi costat 2.000 de euro, este de fapt o rochie de producție românească, mult mai ieftină, b1.ro. Ministrul a spus că rochia a fost cumpărată în Satu Mare și a costat mult sub suma vehiculată.

,,Din păcate, nu-mi permit o astfel de rochie, nu-mi permit să dau 2.000 de euro pe o rochie și nici n-aș da atât. Rochia a costat echivalentul în lei la 180 de euro. Nu este o rochie de firmă, așa cum au afirmat cu toții, eu am și dovada și martori că am cumpărat-o de undeva din Satu Mare, am și chitanța, dar nu asta este important. Este o rochie de producție românească. Nu cred că asta ar trebui să discutăm”, a declarat Sorina Pintea pentru Medika TV.

Miercuri, 27 august, Sorina Pintea a verificat cum sunt utilizate fondurile alocate de Ministerul Sănătăţii. În acest scop, ministrul s-a deplasat pe şantierul Spitalului Judeţean de Urgenţă “Constantin Opriş” din Baia Mare. La acea vizită, Pintea a purtat o rochie roşie, cu imprimeu floral şi dantelă, care ar fi fost semnată de celebra casă de modă Valentino, potrivit presei, iar suma plătită de ministru, potrivit presei, s-ar fi ridicat la aproximativ 2.000 de euro.

Un comentariu

  1. Szalma Jack Răspunde

    I-au facut-o probabil cadou usr-istii rezist,din banii primiti de la soros !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.