Ultima actualizare: azi, 12:31

Locale

O nouă bursă a locurilor de muncă la Satu Mare. Absolvenții, chemați să-și găsească de lucru

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) anunță organizarea bursei locurilor de muncă pentru absolvenți în data de 18 octombrie 2019. Evenimentul va avea loc la nivelul celor 42 de agenții teritoriale.

Evenimentul din Satu Mare va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor în intervalul orar  09:00 – 16:00 și are ca scop facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate de a cunoaște mai bine ofertele de locuri de muncă la nivel teritorial și va fi organizată de către fiecare agenție județeană pentru ocuparea forței de muncă. La acest eveniment pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au un loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Agenții economici care doresc să participe la bursă se pot adresa agenției locale unde vor depune oferta de participare.

Sursa: AJOFM Satu Mare

 

 

 

 

2 comentarii

  1. x-ulescu Răspunde

    postu de guvernator bnr e ocupat pe timp nedefinit…deci pentru ce sa se deranjeze sa mearga la bura locurilor de munca ???

    • ... Răspunde

      Acum sincer te întreb, doare prostia? Cum ai ajuns la această concluzie vis a vis de acest articol? Bine că nu ai găsit ceva legat de migrarea păsărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.