Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Primarul din Socond, demis de prefect. Atribuţiile, preluate de viceprimar

Primarul din Socond, Ioan Crasnai, a fost demis din funcţie de către prefectul Darius Filip. Reprezentantul Guvernului în judeţul Satu Mare a  emis astăzi ordinul prin care încetează mandatul de primar al lui Ioan Crasnai, înainte de termen. Ordinul vine ca urmare a faptului că Ioan Crasnai a pierdut procesul cu Agenția Națională de Integritate, instituţie care l-a declarat incompatibil.

Astfel, Ioan Crasnai nu mai este primar începând de astăzi. Atribuţiile de primar au fost preluate de către viceprimarul Stănică Cucuiet.

Ioan Crasnai are la dispoziţie 10 zile să atace ordinul prefectului. Chiar dacă atacă ordinul primului, până la o eventuală sentință, Ioan Crasnai nu mai ocupă funcția de primar și nu mai are atribuții în acest sens.

Anunțul ANI

Agenția Națională de Integritate a anunțat că Ioan Crasnai, primar al comunei Socond, județul Satu Mare: S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 25 iunie 2012 – 14 octombrie 2014, întrucât a deținut simultan funcția de primar și calitatea de comerciant persoană fizică autorizată în cadrul CRASNAI IOAN PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ, încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. g) din Legea nr. 161/2003.

 

2 comentarii

  1. Socond Răspunde

    La buna revedere! Deja se vede influenta lui Govorache, rache in partid! Influenta zero, rezultate zero!

  2. c-block Răspunde

    Procesul cu ANI este pierdut din mai. Ce face să ai pe cineva secretar la CJ. No comment. Oricum la anul vor fi alegeri. Să vedem dacă poate rezolva ca să candideze din nou. Normal nu, dar în țara asta se poate orice. Oricum eu zic că ar fi cazul să fie ales altcineva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.