Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Restricții de circulație pe Bulevardul Transilvania. Anunțul Primăriei Satu Mare

Atenție, șoferi. Circulația pe Bulevardul Transilvania din municipiul Satu Mare va fi restricționată în această seară. Astfel, începând cu ora 20.00, se va putea circula pe o singură bandă.

,,Primăria Municipiului Satu Mare anunță restricții de circulație pe Bulevardul Transilvania, în data de 20.09.2019, în intervalul orar 20.00- 00.00, pe o singură bandă de circulație, pe o lungime de 200 metri, ca urmare a desfășurării evenimentului Campionatul European CEC ORI CUP 2019, organizat de ACR Satu Mare”, transmite municipalitatea.

2 comentarii

  1. drumaru Răspunde

    Citind titlul articolului am crezut ca firma care a reabilitat bulevardul revine sa-si aduca la standarde inalte opera pentru care a muncit toata vara si in special denivelarile de la gurile de canal(trec peste cele dintre diferitele tronsoane executate alternativ) .Se pare insa ca lucrarile s-au receptionat bine mersi lucrurile sunt ok.Sa va fie rusine tuturor, de la executant (i) la cei care receptioneaza aceste lucrari si admit la plata fara sa pretinda ca macar pe o cale de circulatie din inima orasului sa se realizeze un covor asfaltic impecabil

  2. Adrian Cozma Răspunde

    O noua opera marca Ovidiu Domide!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.