Ultima actualizare: azi, 14:52

Locale

S-a încheiat strângerea de semnături pentru prezidențiale. Rezultatele partidelor din Satu Mare

S-a încheiat campania de strângere de semnături pentru alegerile prezidențiale în județul Satu Mare, iar Portal SM a obținut rezultatele partidelor.  Partidul Național Liberal a reușit să convingă peste 35.000 de sătmăreni să semneze pentru Kalus Iohannis, în vreme ce PSD se poate lăuda, de asemenea, cu zeci de mii de semnături pentru Viorica Dăncilă. Podiumul este completat de UDMR, iar la mare distanță regăsim ALDE și Alianța USR-PLUS.

Campania de strângere de semnături a PNL pentru alegerile prezidenţiale s-a încheiat cu succes în județul Satu Mare. Klaus Iohannis este susţinut de semnăturile a zeci de mii de sătmăreni, mai exact 35.140. Cu succes s-a încheiat și campania PSD-ului. Nu mai puțin de 30.000 de oameni și-au arătat susținerea față de actualul prim-ministru, Viorica Dăncilă. Pe ultima treaptă a podiumului a urcat UDMR, care a reușit să convingă peste 20.000 de sătmăreni să semneze pentru Kelemen Hunor, candidatul din partea Uniunii la alegerile prezidențiale.

Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) a reușit să strângă 4.500 de semnături în județul Satu Mare, iar candidatul Alianței USR-PLUS, Dan Barna, a primit susținere din partea a 3.500 de sătmăreni.

PNL – 35.140

PSD – 30.000

UDMR – 22.800

ALDE – 4.500

USR-PLUS – 3.500

11 comentarii

  1. Lili Răspunde

    Pe bune??
    Astia strang semnaturi “noaptea ca hotii”?
    Nu ii vede nimeni pe strada (cu mici exceptii), prin sediile partidelor sufla vantul.
    Ah, m-am prins, semnatarii isi descarcau tabelul de pe Internet, semnau si prin posta direct la partid.
    Sa ne arate si noua cate 10 liste, aleatorii de la fiecare partid, bineintele cu respectarea gdpr!!!

    • Trici Kleta Răspunde

      Tu cum să-i vezi,că doar nu strâng semnături pe ulitele de-acolo de la tine din Solduba ?!!

      • Rodica Răspunde

        Si cum ai reactiona , daca ai afla ca multe semnaturi (ale tuturor partidelor cu candidat la prezidentiale ! ) s-au strans de pe ulitele …..satesti si comunale ? Sau , cum ai reactiona sa afli ca unii si-au dat adeziunea pentru …… trei candidati ? Asa , ca ia-o mai lejer cu tricicleta si nu jigni in necunostinta de cauza !

        • y Răspunde

          După cunoștințele mele politicienii au avut grijă în acest sens. Adică poți să susții mai mulți candidați dar de votat în schimb numai unul singur. Până la proba contrarie. De preferat viu. Asta aviz fanilor Dragnea.

          • Rodica

            Asa este , au facut modificari la lege în acest sens , au trecut-o de urgenta si au adoptat-o în senat (tot în regim de ….urgenta) ; te-ntreb atunci – cat e de corect acest lucru , sau de ce mai trebuie 200,000 de semnaturi când le poti ….lua pe principiul copy-paste , sau sa plimbi liste cu semnaturi de la un partid la altul ? Concluzia e una singura – nu putem noi vota , cat pot ei ….frauda !

  2. Sică a lu' Bulică Răspunde

    PNL +PDL , ca sa fim intelesi !!!

    • x-ulescu Răspunde

      corect e PNL = PDL

      • Sică a lu' Bulică Răspunde

        Nu e egal,pentru ca PDL a pus stapanire pe PNL si acum ei le dicteaza ”politica” de partid. Aia basista! Iar semnaturile si voturile sunt de la cele doua partide,”impreunate”,nicidecum doar de la PNL.

  3. gheorghe Răspunde

    Prin locurile unde se mai aduna unii din diaspora (biserica,picnic….etc)au apărut niște indivizi care strângeau semnături pentru un tip,,maro”.Oamenii i-au întrebat, ,,dar la referendumul pentru familie de ce nu v-am văzut acționând? “Indivizii au dat-o cotita şi si-au luat tălpășița fără sa dea vreun răspuns. Cum vin ăstia(indiferent de culoarea politica) ca și guzganii când este nevoie de voturi și de adeziuni.Scârbe de politicieni.Pentru strada (bulevardul)din Satu Mare nu ați făcut nimic în ultimii 30 de ani.Mars la coteț,jigodii!!!Mi-e lehamite de voi.

    • Badea Gheorghe Răspunde

      Du-te mă cu pseudo-referendumul vostru!
      Dacă avea dragnea sânge în instalație și iniția un referendum pe o temă cu adevărat importantă (gen împotriva penalilor) sigur se strângea lumea!
      În rest, s-au strâns fix ăia speriați de viitor: babele, moșii și săracii cumpărabili sau influențabili de către biserica ortho-doxo-ateistă!
      MU!# P%D!
      Vuie Miorica!

  4. Votant Răspunde

    S-au adunat ca si la prezidențialele trecute ,tabele de la primării,apaserv spital etc .
    Dacă calculăm bine nu sant votanți câte semnături sant .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.