Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

SCANDAL! Din 276 de sătmăreni, 223 au fost respinşi. Fiul viceprimarului primeşte locuinţă ANL

Scandal în toată regula după ce viceprimarul Doina Feher îi acordă fiului ei o locuinţă ANL, asta după ce tânărul Andrei Micle a fost angajat la Apaserv. Ştirea a scandalizat internauţii care au lăsat o serie de comentarii de revoltă.

PortalSM a obţinut lista cu beneficarii dar şi documentele înainte din acest sens. Astfel, viceprimarul Doina Feher a semnat, în calitate de preşedinte procesul verbal al Comisiei pentru analizarea dosarelor şi întocmirea listei de priorităţi.

În acest document este specificat că pentru obţinerea unei locuinţe au fost depuse 276 de dosare însă 223 au fost respinse. Comisia a motivat că solicitanţii au depăşită vârsta legală pentru a benefica de locuinţă, nu au făcut dovada locului de muncă pe raza municipiului Satu Mare, nu au depus adeverinţe de salarizare şi nici completări solicitate ulterior.

Într-un final, după deliebrare, au rămas 53 de persoane, care au fost trecute pe listă.

Amintim că fiul viceprimarului Doina Feher primeşte o locuinţă ANL chiar de la Primăria Satu Mare. Consiliul Local a votat lista celor ce vor primi locuinţe ANL, iar printre aceştia se află, Andrei Micle, fiul viceprimarului.

PortalSM a obţinut lista votată în şedinţa de Consiliu Local. Prezentăm această listă mai jos, cu precizarea că restul numelor au fost blurate având în vedere că sunt date personale.

Trebuie precizat, totodată,  faptul că fiul acesteia a fost angajat anul trecut pe post de inginer la societatea de apă canal, Apaserv. Din documentaţia aprobată în Consiliu reiese că pentru a evita o situaţie de conflict, viceprimarul nu a semnat nimic în ce priveşte atribuirea către fiul său.

Potrivit declaraţiei de avere depusă în acest an, Doina Feher deţine un apartament şi un autoturism. Ea a încasat anul trecut salarii de 133.781 de lei, adică peste 11.000 de lei pe lună.

 

2 comentarii

  1. a* Răspunde

    Uitați-vă la el! Se vede clar de la distanță că este caz social! Na!?

  2. Riki Răspunde

    In loc sa piedrem timpul aici facand comentarii ar trebui sa fim la munca, cineva trebuie sa plateasca viata buna a Domniilor Lor si a asistatilor sociali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.