Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Statistici Facebook: PortalSM a depăşit pragul de 50.000 de urmăritori!

Statistica Facebook arată că PortalSM este urmărit de 50.000 de persoane! Pragul psihologic a fost atins chiar astăzi! În acelaşi timp avem peste 46.300 de persoane care ne-au dat like paginii de Facebook.

Vă mulţumim pentru încrederea acordată pe parcursul celor peste 10 ani de existenţă a site-ului de ştiri www.portalsm.ro.

Am atins cote de audienţă record şi pe facebook, unde suntem urmăriţi de peste 50.000 de persoane. Zeci de mii de sătmăreni urmăresc în fiecare zi ştirile din Satu Mare, şi nu numai. Practic, toţi cei care văd tituluri noastre pe facebook, revin pe site, în funcţie de subiectele de interes.

PortalSM, cote maxime de audiență

Site-ul PortalSM a atins cote maxime de audienţă în judeţul Satu Mare. În cei peste 10 ani de când transmitem știri din judeţ ne-am creat un public fidel, am creat un brand puternic, iar acum am atins cote maxime. De acum ne bazăm mai degrabă pe o creştere calitativă a ştirilor, deoarece numărul vizitatorilor mai poate creşte foarte puţin.

Ce am făcut în Satu Mare?

Cei mai vechi cititori ştiu ce a însemnat lansarea unui portal în urmă cu 10 ani, când reţelele de socializare nu erau atât de populare şi nu puteai ajunge atât de uşor la cititor. Le-am explicat multora ce înseamnă ziar online, de ce să mai aştepte ziua de mâine pentru ştirile de azi, cum funcţionează sistemul, de unde vin banii de salarii. Astăzi, totul este mult mai uşor.

De-a lungul timpului am publicat zeci de mii de ştiri. De la tamponări, crime, conferinţe de presă, alegeri, ştiri politice, descinderi ale poliţiei, cazuri de abuzuri, la sătmăreni de succes, tineri care confirmă în lume. Multe materiale au creat mare vâlvă şi s-a lăsat cu demisii, inclusiv anchete penale care au dus la condamnarea la închisoare a unor persoane.

Informare corectă – luptăm împotriva fake news

Într-o societate în care fake news-ul, click bait-ul şi ştirile exagerate sunt din ce în ce mai multe, considerăm că este nevoie de un site care să informeze aşa cum se cuvine: corect.

Deşi rareori se mai întâmplă să apară informaţii trunchiate, parţial adevărate, sau cu unele neclarități, cititorii trebuie să înţeleagă că în epoca vitezei anumite situaţii se schimbă de la o oră la alta. Sau, se mai întâmplă ca persoanele responsabile cu furnizarea informaţiilor să nu coopereze, ori să aibă la rândul lor informaţii eronate.

Noi le mulțumim tuturor celor care ne urmăresc! Dacă nu sunteți printre ei cei 50.000 de urmăritori de pe Facebook, mai aveți ocazia s-o faceţi dând click aici. 🙂

Un comentariu

  1. Q Răspunde

    Felicitari , eu ma bucur ca existati !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.