Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

VIDEO. Întâlnire emoționantă. Un sătmărean adoptat în SUA și-a regăsit familia biologică

Pagina de Facebook ,,The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României” continuă să spună povești emoționante și să reunească familii. De curând, un tânăr în vârstă de 19 ani, născut în județul Satu Mare și adoptat de o familie din Statele Unite ale Americii (SUA) și-a regăsit familia biologică. Iar povestea nu se oprește aici. Fratele adoptiv al tânărului născut în Satu Mare a reușit, la rându-i, să își găsească sora adoptată de o familie din Italia. Totul a fost relatat de mama adoptivă a celor doi tineri.

,,Sunt mama adoptivă a doi minunați băieți adoptaţi din România, MECIC FLORIN CLAUDIU, născut în Corabia în anul 1995 și ALEX ZOLTAN ASZLATI, născut în Satu Mare în anul 2000. La începutul lunii aprilie am găsit această pagină și fără nici o ezitare am cerut ajutor în găsirea familiilor lor biologice. Imediat după submiterea informațiilor, mi s-a spus cum că anul trecut pe această pagină a ajuns și o tânără adoptată în Italia, la fel în căutarea familiei sale biologice. Era sora biologică a fiului nostru Florin. Imediat a urmat contactul între frați, bucuria lor a fost imensă și greu de descris. Câteva zile mai târziu am găsit și familia fiului adoptat din Satu Mare, ce mari emoții și bucurii am trăit cu toții! Găsirea ambelor familii ne-a adus o mare liniște și pace sufletească! Acum, în sfârșit, cunoaștem trecutul și originile copiilor noștrii”, a relatat mama adoptivă a celor doi băieți.

Imediat după ce și-au găsit familiile biologice, cei doi tineri împreună cu mama lor adoptivă au pornit la drum. Tânărul născut în Satu Mare a ajuns în România, iar fratele lui adoptiv și-a întâlnit sora din Italia.

,,Văzând frumoasele legături între copiii și familiile lor am început imediat organizarea vizitei noastre în România și Italia. Acum suntem aici cu familiile lor trăind momente pe care nici noi şi nici copiii noștri nu vor uita vreodată! Mulțumim acestei pagini, oamenilor minunați din spatele acesteia și tuturor celor care le sunteți alături! Cu toții schimbați destine și îndepliniți vise! Aveți tot respectul nostru! Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă ajute în a merge înainte cu cât mai multe frumoase reuniuni!”, a mai spus mama adoptivă a tinerilor ce au reușit, după atâția ani, să își găsească originile.

 

 

 

4 comentarii

  1. Manea Răspunde

    Gest frumos al americanilor . Astfel de infieri ar trebui liberalizate , sa-i duca pe toti in America !

  2. Anonim Răspunde

    Mesajul este un lobbying pt adopția internaționala ne luați de prosti nu suntem de acord cu adopția străina .

    • Manea Răspunde

      Nu inteleg pozitia ta . Daca adopta toti copii de garoi ar fi mai bine si pentru ei dar si pentru noi .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.