Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

VIDEO. O căruţă depăşeşte o coloană de maşini, între Satu Mare şi Odoreu

O căruţă a reuşit astăzi să depăşească o coloană de maşini, blocată în trafic, între Satu Mare şi Odoreu. Din cauza unui accident rutier, traficul rutier a fost blocat preţ de 15 minute. Nimic nu l-a făcut însă pe un căruţaş să aştepte liniştit în coloană să pornească traficul. Mai avea în căruţă încă trei persoane.

Oricum, trebuie precizat faptul că el nu avea ce căuta pe un drum naţional, traficul pentru astfel de utilaje fiind interzis.

Bravul căruţaş nu a ezitat niciun moment şi a intrat pe contrasens, de unde oricum nu venea nicio maşină, şi în câteva minute a reuşit să depăşească zeci de autoturisme care aşteptau eliberarea carosabilului.

Amintim că traficul rutier a fost blocat câteva minute. Detalii găsiţi aici.

 

6 comentarii

  1. shumaheru Răspunde

    pentru un scuter sau bicicleta cu motor iti trebuie ,permis ,talon .asigurare , in schimb pentru caruta , care cu 2 cai si incarcatura poate depasii 2 tone greutate …nu trebuie nimic ??? oare in iubita UE ..cum au rezolvat problema asta ??

  2. Vlad Tepes Răspunde

    Politistii erau acolo , era chiar in momentele dupa accident…
    De ce nu si-au facut datoria ?
    Caruta circula ilegal pe un drum national.
    Poate sefii lor se vor autosesiza si-i vor lua la intrebari…nu de alta dar daca un sofer a calcat cumva linia continua…vai si amar…e un criminal…

    • Para Lela Răspunde

      Cãruța circula : fãrã a fi semnalizatã cu lumini adecvate condițiilor meteorologice, depãşire multiplã, pasageri ce stãteau în picioare. Sunt curios dacã unul din acei agenți de la rutierã s-a autosesizat şi a dat vreo sancțiune contravenționalã (proces verbal, amendã).

  3. Relu Fotomodelu Răspunde

    Era SMURD-ul fraierilor,cu noile dotari !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.