Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

VIDEO. Pericol pe autostradă. Autocar din Satu Mare, surprins în timp ce tracta o remorcă, un microbuz și o platformă

Un șofer de la o companie de transport din Satu Mare a scandalizat Ungaria, după ce a fost surprins că tracta cu autocarul o remorcă de bagaje, de care era prins un microbuz, iar acesta la rândul lui căra o platformă pe care se afla un autoturism, titrează digi24.ro.

Transportul a fost surprins de un șofer maghiar, într-o parcare de pe Autostrada M3 din Ungaria, iar imaginile s-au viralizat rapid în țara vecină, oamenii find revoltați de inconștiența șoferului român. Potrivit Info Trafic 24, autocarul era înregistrat în România, în județul Satu Mare.

Șoferul a circulat pe autostradă tractând o remorcă de bagaje, de care a atașat o ștangă care tracta un microbuz și o platformă cu un autoturism. Imaginile ar fi fost surprinse ieri, iar înregistrarea cu clipul original a fost vizionată de aproape 200.000 de ori.

Sursa: Digi24

 

17 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Carul cu boi in varianta de sec. 21!???? Noapte mintii!

  2. Gyuri Răspunde

    Astea sinteți.

    • Bogu Răspunde

      Asta esti si tu, stai linistit. Tot de aici ai baut apa si tot aici ai crescut. Lipsa de cultura se vede la toate nivelele.

  3. c-block Răspunde

    Cotețul a rămas acasă.

  4. IOANA Răspunde

    merita puscarie …nu numai amenda !!!!!!!
    inca ne miram ca suntem clasati ca idiotii europei… ??????

  5. România Răspunde

    Dacă vă uitați cu atenție atunci veți observa că microbuzul este legat de autobuz și nu de remorcă. În acest caz nu văd unde este pericolul. Am o ipoteză: la ungur în ADN.

    • altu fără bmw Răspunde

      În codul rutier scrie dar pentru tine este bine această știre să te iei de unguri degeaba. Pune mâna și recitește pentru că văd că ai nevoie.

  6. Gyuri Răspunde

    Pe lângă faptul ca sunteți cîrcotași sau comentaci proști, mai și claxonați.
    Experți sunteți in toate.
    Vai steaua voastră…

    • altu fără bmw Răspunde

      Tu ești șoferul în cauză?

    • Treaba mea Răspunde

      Vai si de steaua voastra, să-ți spun si de ce, tu si multi ca tine care va credeti mari maghiari, unde lucrez eu sunt foarte multi baieti de baieti maghiari de treaba, colegi de munca care sunt intradevar maghiari născuți si crescuți în Ungaria si vreau să-ți spun dragul meu ca nu dau o ceapă pe voi ăștia ca tine care se dau mari maghiari, nu are rost sa va aduc la cunostinta toate înjurăturile care va sunt adresate vouă,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.