Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

VIDEO. Sătmăreancă aplaudată de peste 5.000 de oameni în centrul Clujului

Prestație senzațională a tinerei sătmărence Cecilia Csomai în centrul municipiului Cluj-Napoca. Solista a urcat pe scena din Piața Unirii și a contribuit din plin la un spectacol extraordinar, savurat de peste 5.000 de oameni!

Sătmăreanca a încântat publicul prezent la Seara de muzică clasică din cadrul Zilelor Clujului, un eveniment de tradiție ce a adus pe scena din Piața Unirii orchestrele și soliștii Academiei de Muzică „Gheorghe Dima”, ai Filarmonicii de Stat Transilvania, Operei Naționale Române Cluj-Napoca și Operei Maghiare din Cluj.

Peste 5.000 de oameni au fost prezenți la spectacolul din centrul municipiului Cluj-Napoca, prestația sătmărencei de pe scena din Piața Unirii fiind răsplătită cu ropote de aplauze.

Cine este Cecilia Csomai

Tânăra a plecat în Cluj cu scopul de a-și urma marea pasiune și a reușit să devină într-un timp scurt o figură importantă în lumea muzicii clasice. Sătmăreanca Cecilia Csomai, absolventă a Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, s-a făcut imediat remarcată, iar acum este una dintre cele mai bune voci din Cluj. La doar 23 de ani a reușit să ducă numele județului pe marile scene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.