Ultima actualizare: ieri, 22:20

Locale

ACȚIUNE. Asistență socială și medicală pentru sătmărenii fără adăpost

Poliția Locală și Direcția de Asistență Socială au organizat miercuri, 30 octombrie, o amplă acțiune de identificare a persoanelor care locuiesc în zona Zefirului, sub Stadionul Unio, mal Someș, ștrand și zona Ghica.

Astfel, Poliţia Locală Satu Mare și Direcția de Asistență Socială vin în întâmpinarea celor fără adăpost, în timpul sezonului rece, pentru a le oferi asistenţă socială şi medicală.

8 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Si la munca, cand sunt chemati?

  2. Cipri Răspunde

    satmarean… la munca te duci tu, eu, mama batrână, la fel si tata!… iar din dările noastre catre stat se plateste asistenta sociala si medicala pentru oamenii fara adapost…. iar cand ne vine noua randul la asistenta medicala suntem buni de plată.. pentru ca na.. fonduri insuficiente!

  3. Cipri Răspunde

    Dar până la urma trebuie ajutati si cei fara adapost.. pentru ca multi dintre ei nu au nicio șansă altfel!

    • satmarean Răspunde

      Sa mori tu! Baii tampitilor care ii tineti in brate, sunt familii care stau in chirie si lucreaza pe 3000 de lei impreuna, subliniez lucreaza. Platesc chirie, se imbraca si i-si tin copii la scoala si nu se plang.

      • c-block Răspunde

        Ăștia nu au timp disponibil pentru muncă, sunt ocupați de banda de producție în 3 schimburi de puradei. În schimb au drepturi, cu cât mai mulți copii cu atât mai multe drepturi.

  4. Riki Răspunde

    Voturile sunt egale, nu conteaza din partea cui vin.

    • c-block Răspunde

      Exact, vin alegerile și trebuie securizate cât mai multe voturi posibile indiferent de costuri! Mulți de acolo au dacă au acte de identitate temporare pe 1 an făcute pe jenunche. Trebuie folosite.

  5. Lucifer Răspunde

    Eu sunt fiara din Apocalipsă, nu ar trebui ca oamenii săraci să mai facă copii pe bandă rulantă fără să le asigure un trai decent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.