Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Descinderi la comunitatea de rromi din Odoreu! Au bătut crunt un bărbat

Descinderi la o comunitate de rromi din localitatea Odoreu, județul Satu Mare, după ce mai mulți rromi ar fi bătut ieri un bărbat. 17 echipaje de mascați au luat la rând fiecare locuință și au legitimat fiecare individ. 

Bărbatul bătut ar fi fost la cules mălaiul și ar fi lăsat mălaiul la marginea parcelei, până a mers acasă pentru a se întoarce cu o mașină în care sa îl încarce. Pe când s-a întors, bărbatul a avut surpriza ca rromi din localitate să încarce mălaiul în locul lui. Când au fost surprinși, rromi au tăbărât pe om și l-au bătut crunt, informează Obiectiv-SM.

Știre în curs de actualizare…

3 comentarii

  1. Cris Răspunde

    Eutanasiați jegurile, nu îi mai lăsa-ți să se înmulțească !!!!

  2. Mitica Răspunde

    In Odoreu e o “cloaca “ de tzagani , care fac ce vor muschii lor cu stiinta autoritatilor locale ! Si problema este ca odata ce au ajuns “brunetii “ la asemenea virtuti va fi foarte greu sa-i readuca cineva la un nivel de civilizatie de bun simt ! Acu ar trebui infiintat un post de jendari chiar in mijlocul cuibului lor , renumitul “HANGOS”.

  3. Adinutza Răspunde

    Saptamana trecuta au batut un alt tanar tot in Odoreu pana l-au desfigurat si l-au bagat in spital despre care nu s-a scris nimic.Politia si cei de la poliția locală sunt platiti sa apere oamenii de “ratati”de genul asta..”Hongosul” ce face in timpul asta???Fura,trantoresc si mai nou dau în cap,te omoară furand de la tine pe pământul tau…Curând ăștia intra peste oameni în casă. ESTE INADMISIBIL asa ceva!Scoala nu le trebuie,munca nu,dar de înmulțit cât China.. Si atunci ce e de facut?Trebuie luate masuri drastice la adresa lor…Pentru ca asa nu se mai poate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.