Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

FOTO. Circulație dată peste cap în Satu Mare. Când se termină lucrările pe b-dul Octavian Goga

Circulația a fost dată peste cap în ultimele zile în municipiul Satu Mare, din cauza lucrărilor executate de Apaserv pe bulevardul Octavian Goga. Primăria informează că toată nebunia din trafic se va termina mâine.

,,Apaserv SA anunță că lucrarea execuată pe bulevardul Octavian Goga va fi finalizată marți dimineață.  Din cauza unor lucrări neprevăzute, termenul de finalizare a fost amânat cu 24 de ore, astfel că circulația se va redeschide marți dimineață. Apaserv SA își cere scuze participanților la trafic pentru inconveniente”, informează Primăria municipiului Satu Mare.

Polițiștii sătmăreni le recomandă șoferilor să evite totuși bulevardul Goga și zona Burdea până mâine la ora 18.00.

Sursa foto: Facebook/Info trafic jud. Satu Mare

11 comentarii

  1. Stefan Lucian Răspunde

    Dacă eu am domiciliul în M17 sau Carpaţi 1,2 î-mi spune și mie cineva cum să ,,evit totuși”Burdea când mă duc spre casă? Pana mea! Și dacă mâine seară la ora 18:00 nu se deschide traficul pe O. Goga vor intra cei de la APASERV S.A. în groapă de rușie? E vai de pana noastră!!!

  2. cityzen Răspunde

    Pentru evitarea unor astfel de situații se impune efectuarea lucrărilor de către executant pe timp de noapte, însă nimeni nu s-a gândit și varianta asta.
    De ce Primăria SM nu a autorizat efectuarea lucrărilor pe timp de noapte, având în vedere că este administratorului drumului și societatea în cauză este înființată de Consiliul Local SM nu este o societate privată independentă
    S.C. Apaserv Satu Mare S.A. a fost înființat în anul 2004, prin Hotărârea Consiliului Municipal nr. 16/83 din 25 august.
    Autoritățile locale nu gestionează corespunzător această situație, în condițiile în care au înființată și o Comisie de Siguranță a Circulație care s-ar fi impus a fi consultată în acest sens!!!!!!!!!
    Rezultatul este acela că tot cetățeanul suportă consecințele nepăsării autorității locale!!!!!!!!!!!!1

  3. Satmareanul Răspunde

    Nu trebe sa fiti rai … Apaserv cred ca pregatea groapa pentru toti cei care de n mandate sunt la consiliul local si la primarie, ca daca stai acolo de 10-15 ani sigur te obisnuiesti cu bine!

  4. Rodica Răspunde

    Cum ramane cu familiile care locuiesc acolo ? Intreb pentru…. prosti – nu le afecteaza structura de rezistenta la locuinte , toate aceste lucrari de ….ultima generatie ? Cine suporta …..crapaturile din peretii casei ? Sau nu prea conteaza ca sunt mai în varsta persoanele care locuiesc acolo ….. Si , domnilor militieni , unde sa ne mutam toti cei ce locuim în partea aceea de oras ? Sau ce propuneti – sa nu iesim din case vreo nșpe luni de zile , pana se ….scarpina Apaserv-ul sa termine lucrarile ?

    • y Răspunde

      Nu vrei să știi ce vibrații au suportat clădirile din cauza utilajului celor de la CALA. Din august nu se putea dormi în case și nici să ventilezi pentru că ziua era praf, zgomot iar noaptea praf, vibrații (trepida toată casa cu toată consolidarea recent făcută, acum avem crăpături proaspete) și miros infect de canal amestecat cu chimicalele utilizate la spălarea canalului. Muncitorii lucrau cu măști. Noi ..??? Plus că noapte de noapte (asta la propriu) te deranja echipa de la Apaserv. Ba verificau, ba le trebuia ceva, ba mă întrebau unde-i vecinul. Păi și-a băgat … vorba aia și a plecat în concediu! Problema cea mare este că lucrarea este frecție la picior de lemn. În acest timp cât au lucrat puteau să schimbe toată conducta pe tronsoane. Pentru că tot acolo vor ajunge. Dacă s-ar aplica legislația în vigoare di. 2011 !!!! și s-ar face toate reabilitările de dotări edilitare în conducte tehnice subterane nu ar mai trebui spart. Acum era ocazia.
      Dar am zis că nu postez o săptămână. Mii de scuze!

      • Rodica Răspunde

        Poti posta linistit ; facem conversatii unii cu alti , ca oricum pe nimeni nu intereseaza parerile noastre ! Ale tuturor celor ce postam . Ca sunt pro sau contra (aceste postari) , nu contam decat la ……taxe si impozite , sau , uneori , la vot !

      • Mihail Răspunde

        y:Ce ma bucur ca postezi din nou!De cine mai radem,tu fiind atât de priceput cu vasta experiența de la Unicarm,Casa de moda-edificata de tine-drumuri ,sfaturi pentru pescari.Acum le dai sfaturi cacanarilor!Ce le știi tu pe toate,tiner!?

        • y Răspunde

          Acesta a fost momentul în care i-a explodat săracului Mișu singurul neuron rămas din dotare! R.I.P.

  5. Nha Răspunde

    Adevarul e ca avem o administratie de cacat ,si problema este ca nici n-om avea altfel . Si borduristii lucreaza in tot orasul dar nu mai reface nimeni carosabilul ! Sa va fie rusine cacatilor de primar si city kulic !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.