Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

FOTO. Mobilizare exemplară a motocicliştilor pentru colegul rănit la Mărtineşti

Mobilizare exemplară de donare de sânge a motocicliştilor pentru colegul rănit la Mărtineşti. Reprezentanţii Eagle Bikers au ţinut să mulțumească tuturor celor care s-au alăturat luni acţiunii de donare și celor care o vor face în viitor.

“Laci e puternic si luptă în continuare! A primit soarta de care avea nevoie, este stabilizat, se află internat în continuare în comă indusă în Institutul Inimii la Cluj, urmează să treacă de o altă intervenție chirurgicală ortopedică. Are triplă fractură costală, fractură la gleznă și multiple leziuni, dar este puternic. Pe această cale, dorim să mulțumim din suflet tuturor celor care au donat, au distribuit, ne-au susținut și s-au rugat pentru el”, au transmis colegii acestuia.

Apropiații motociclistului au apelat la PortalSM pentru a răspândi informația.

„Colegul nostru Roatis Vasile a avut un accident foarte grav. Momentan se afla în stare critica. Are nevoie de sânge. Grupa lui sanguina este B3 pozitiv. Donatorii din alte orașe au nevoie de următoarele informații: Roatis Vasile, Grupa sanguina B3 pozitiv, în spitalul „Institutul Inimii” Cluj Napoca”, au transmit colegii bărbatului.

Viraj peste marcaj continuu

Reamintim că la data de 17 octombrie, în jurul orei 18.50, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 19F, la intersecția cu strada Mileniului din localitatea Mărtinești a avut loc un eveniment rutier.

În urma efectuării cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din municipiul Satu Mare, aflându-se la volanul unui autoturism, pe fondul efectuării unui viraj la stânga încălcând marcajul continuu, a intrat în coliziune cu un motociclu, condus de un bărbat, de 50 de ani, din localitatea Mărtinești.

În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a persoanei care conducea motociclul. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar totodată ambelor persoane implicate în evenimentul rutier le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.