Ultima actualizare: azi, 14:38

Locale

FOTO. Oamenii din microbuzul morții erau angajați la Mega Image. Reacția cutremurătoare a companiei

Opt din cele zece persoane care au murit în accidentul grav de circulaţie produs sâmbătă dimineaţa pe DN 2A Slobozia – Urziceni erau angajaţi Mega Image, a anunţat retailerul pe pagina sa de Facebook.

,,Anunțăm cu regret faptul că, în dimineața zilei de astăzi, am pierdut opt colegi și alti șapte sunt răniti în ceea ce a fost catalogat drept cel mai grav accident rutier din 2019. Din primele informații transmise de purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomița, accidentul a fost provocat de faptul că, șoferul TIR-ului a intrat pe contrasens, intrând în plină coliziune cu microbuzul în care se aflau colegii noștri. Suntem alături de familiile îndurerate și le vom sprijini în toate demersurile necesare”, a transmis compania pe Facebook.

Mega Image a mai anunțat că mai multe magazine vor fi închise în cursul zilei de astăzi, iar în cadrul companiei se vor păstra trei zile de doliu.

,,Vă informăm că astăzi, 5 octombrie 2019, magazinele Aerogării, Sisesti 1 și Sisesti 2 vor fi închise pentru a fi alături de colegii afectați de această tragică situație și vom păstra trei zile de doliu în toată compania Mega Image. În acest moment, facem toate demersurile pentru a sprijini familiile îndurerate și ne rugăm ca Dumnezeu să-i odihnească pe cei care și-au pierdut viața și să îi protejeze pe cei care au mai primit o șansă”.

Cum s-a produs accidentul

Accidentul grav de circulaţie produs sâmbătă dimineaţa pe DN 2A Slobozia-Urziceni, în zona localităţii Sfântu Gheorghe, comuna Balaciu, între un tir şi un microbuz de transport pasageri, a fost provocat de faptul că şoferul tirului a intrat pe contrasens, intrând în plină coliziune cu microbuzul de călători, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa, subinspectorul Ludmila-Marina Dascălu, informează Antena 3.

Victimele carnagiului din Sfântu Gheorghe, Ialomița erau angajate ale lanțului de magazine Mega Image și lucrau în București. În microbuz se aflau 16 persoane, iar nouă dintre ele au murit pe loc în urma cumplitului accident. Toate persoanele abia plecaseră spre București, având în vedere locul unde s-a produs tragedia.

 

 

5 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    reactia firmei trebuieste sa fie alta. este accident de munca si o sa plateasca multi bani.

  2. Satmarean Răspunde

    @satmarean. Este clar ca din start ai un dinte impotriva “firmei”, oricare ar fi ea. Da, se incadreaza la accident de traseu insa angajatorul va plati doar daca el este proprietarul mijlocului de transport.

  3. Satmarean Răspunde

    “reactia cutremuratoare”….daca atata poti, atata poti….mai intra si tu pe https://dexonline.ro/

  4. Satmareanul Răspunde

    Salut! Ptr orice multinationala salariatul este doar o cifra. Magazinele din Sisesti 1, Sisesti 2 si Aerogarii s-au inchis in cursul zilei de azi ptr ca nu puteau functiona fara acei oameni care din pacate au decedat. Daca aceasta multinationala chiar dorea sa manifeste compasiune fata de colegii lor decedati trebuia sa inchida toata magazinele din tara. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!

  5. un cetatean Răspunde

    @Satmarean nu conteaza cu ce deplasezi. Daca esti in drum spre munca iar traseul este raportat orice accident este incadrat ca si accident de munca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.