Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Petrică Mureșan, invitat la Neatza cu Răzvan și Dani, la Antena 1

Îndrăgitul artist sătmărean, Petrică Mureșan, a fost invitat de onoare în această dimineață, la matinalul Neatza cu Răzvan și Dani.

Artistul sătmărean a reprezentat cu mândrie, așa cum o face întotdeauna, județul Satu Mare. În cadrul emisiunii, a vorbit despre tradițiile din Satu Mare, despre viitoarele proiecte, precum Ziua Națională și Târgul de Crăciun pe care le pregătește la Satu Mare.

Petrică Mureșan i-a dus lui Răzvan Simion, unul dintre prezentatorii emisiunii, o curea din târgul de la Medieș, cu precizarea că i-a dus-o să nu se răcească la șele.

Câteva momente din cadrul matinalului Neatza cu Răzvan și Dani:

Petrică Mureșan este implicat în mai multe proiecte artistice, atât la nivel local, cât și la nivel național, pregătindu-le fanilor săi surprize peste surpriza. Artistul a filmat aseară pentru canalul Etno TV.

 

3 comentarii

  1. Cheiasol Mirela Răspunde

    Petrica este deja unul de-al casei acolo la Razvan si Dani !! E adevarat ca si palinca lui pe care le-o duce celor doi e excelenta,la fel ca si talentul lui ! :))))))))

  2. Adrian Cozma Răspunde

    Un pupincuirist, care ii canta in struna la Govor

  3. Marian Cozma Răspunde

    L-a chemat naiba in emisiunea lui Razvan&Dani,cu siguranța a pus in plic 500€ și vreo 10l de palinca si i-a sunat el :)))).E televiziune privată nici dracu nu te cheamă dacă nu dai bani.Asa ca domnule Petrica Mureșan ,nu te mai tot lăuda ca ești invitat.,,Lauda de sine nu miroase-a bine’’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.