Ultima actualizare: azi, 09:24
Locale

FOTO. Petrică Mureșan, invitat la Neatza cu Răzvan și Dani, la Antena 1

Îndrăgitul artist sătmărean, Petrică Mureșan, a fost invitat de onoare în această dimineață, la matinalul Neatza cu Răzvan și Dani.

Artistul sătmărean a reprezentat cu mândrie, așa cum o face întotdeauna, județul Satu Mare. În cadrul emisiunii, a vorbit despre tradițiile din Satu Mare, despre viitoarele proiecte, precum Ziua Națională și Târgul de Crăciun pe care le pregătește la Satu Mare.

Petrică Mureșan i-a dus lui Răzvan Simion, unul dintre prezentatorii emisiunii, o curea din târgul de la Medieș, cu precizarea că i-a dus-o să nu se răcească la șele.

Câteva momente din cadrul matinalului Neatza cu Răzvan și Dani:

Petrică Mureșan este implicat în mai multe proiecte artistice, atât la nivel local, cât și la nivel național, pregătindu-le fanilor săi surprize peste surpriza. Artistul a filmat aseară pentru canalul Etno TV.

 

3 comentarii

  1. Cheiasol Mirela Răspunde

    Petrica este deja unul de-al casei acolo la Razvan si Dani !! E adevarat ca si palinca lui pe care le-o duce celor doi e excelenta,la fel ca si talentul lui ! :))))))))

  2. Adrian Cozma Răspunde

    Un pupincuirist, care ii canta in struna la Govor

  3. Marian Cozma Răspunde

    L-a chemat naiba in emisiunea lui Razvan&Dani,cu siguranța a pus in plic 500€ și vreo 10l de palinca si i-a sunat el :)))).E televiziune privată nici dracu nu te cheamă dacă nu dai bani.Asa ca domnule Petrica Mureșan ,nu te mai tot lăuda ca ești invitat.,,Lauda de sine nu miroase-a bine’’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
COMCAS LJ 2000 SPRL

COMCAS LJ 2000 SPRL, cu sediul în Satu Mare,  str.  Ioan  Slavici,  nr.  13, jud. Satu Mare, având CUI  RO...

Închide