Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO. Poliția a luat primele măsuri în cazul indivizilor care au terorizat comunitatea din Solduba

Inspectoratul de Poliție Județean a luat primele măsuri în cazul indivizilor care au terorizat o întreagă comunitate. Zeci de persoane din satul Solduba au intrat astăzi în audiențe la șeful Poliției, iar la finalul întâlnirii s-au declarat mulțumiți.

,,Astăzi, 15.10.2019, peste 20 de cetățeni din localitatea Solduba ne-am prezentat la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare pentru a intra in audiență la Șeful Inspectoratului, domnul comisar sef de poliție Stan Sorin. Acesta ne-a primit pe toți cei care ne-am prezentat și ne-a ascultat doleanțele și problemele cu care ne confruntam pe raza localității. La finalul discuțiilor am plecat multumiți de modul in care am fost primiți și ascultați, cu atât mai mult ca am fost informați cu privire la faptul ca deja s-au luat măsuri fata de persoanele care deranjează comunitatea.

Menționam faptul ca nu am dorit sa creăm un prejudiciu de imagine poliției sătmărene ci doar sa informam cu privire la problemele care au loc in localitate, din acest motiv ne-am prezentat pentru audiențe și nu pentru a protesta. Multumim conducerii poliției sătmărene pentru ca ne-a primit și pentru sprijinul pe care ni l-au acordat și o sa ni-l acorde pe viitor, dându-ne asigurari ca sunt alături și in sprijinul cetățenilor, a spus Ionel Mureșan, preotul satului.”

Reamintim că circa 30 de persoane din Solduba revoltaţi pe situaţia din localitate, au fost astăzi în audiențe la șeful Inspectoratului de Poliţie  Judeţean (IPJ) Satu Mare, Sorin Stan. Ei şi-au exprimat nemulţumirea cu privire la faptul că hoţii le calcă locuinţele, iar poliţiştii par depăşiţi de situaţie.

„Nu se mai poate ca 3 indivizi să terorize o comunitate și nici o instituție abilitată să nu ia nici o măsură. În decurs de 10 zile au avut loc 9 spargeri de locuințe și asta se întâmplă de câțiva ani. Oameni trăiesc cu frica în casele lor, văduvele se mută una la alta de frica hoților. Treziți-vă SOLDUBENI, toți aveți căși frumoase și îmbrăcate, le lăsăm pradă unor tâlhari?! Toți aveți părinți, bunici, gândiți-vă și la ei, că nu dorm nopțile! Ne rugăm lui Dumnezeu să fie cu noi, să ne ferească de rele, Doamne ajută”, au transmis protestatarii.

În cadrul întâlnirii, şeful IPJ, Sorin Stan, i-a informat pe aceştia că ieri au fost prinşi hoţii şi i-a îndrumat să depună plângeri la poliţie pentru a se putea îndrepta legal împotriva acestora, în condiţiile în care mulţi dintre localnici nu au făcut acest lucru în scris.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.