Ultima actualizare: azi, 19:38

Locale

FOTO. ,,Specialitatea” unei cunoscute patiserii din Satu Mare: trigon cu brânză și mucegai

Un sătmărean, cititor Portal SM, ne-a trimis câteva imagini cu un produs alterat pe care l-a cumpărat de la o cunoscută patiserie din municipiul Satu Mare.

Este vorba de un trigon cu brânză telemea care, deși era în termenul de valabilitate, era mucegăit. Produsul expiră abia în data de 21 octombrie și este foarte probabil ca mucegaiul să fi apărut din cauza condițiilor improprii de depozitare.

Sătmăreanul a declarat pentru Portal SM că a vrut să sesizeze Protecția Consumatorului, însă a renunțat după ce și-a dat seama că nu a păstrat bonul fiscal.

6 comentarii

  1. x-ulescu Răspunde

    Brutaria Daniel… pofta buna

  2. cityzen Răspunde

    când vine crăciunul tot DSV-ul primește specialități cu titlu de cadouri de la Moș Daniel, așa că afacerea merge în continuare, fără controale serioase, doar formale!!! de aia merge treaba bine!!!

  3. Rodica Răspunde

    Stimabililor care dati cu ….presupusul ca din cauza conditiilor improprii de depozitare s-a depus mucegaiul pe produsul respectiv , mai ….studiati putin problema si nu încercati sa disculpati operatorii economici care-si bat joc de noi , consumatorii ! Acelui produs cu siguranta i-a expirat termenul , dar fiindca nu prezenta modificari organoleptice sesizabile , mai mult ca sigur a fost reciclat , s-a modificat termenul de valabilitate pe el si a fost repus în ….circulatie ! Asta este procedura , în foarte multe situatii , deci nu e un caz singular !Asta ca sa nu avem …..nici o pierdere ! Cat despre controalele care ar trebui sa ne protejeze , nu mai are rost sa comentam ; ele sunt ca si inexistente din moment ce se întămpla asemenea lucruri ! Si mai pe șleau spus , daca aceste controale ar fi serioase , cu amenzi serioase (date si încasate) si cu suspendarea activitatii ( functie de problemele constatate) , daca periodicitatea lor ar fi nu doar din paște-n craciun , daca n-ar exista o …. fratie între firmele în cauza si organele de control , sigur situatii de genul acesta ar fi rarisime . Da pana sa se-ntample asta , noi sa fim ….sanatosi si sa ….cascam ochii si celelalte simțuri la tot ce cumparam ! A , sa nu uit – continuati sa …..protejati numele acestor firme , ca noi nici nu ne dam seama !

  4. obiectiv Răspunde

    Domnilor de la DSV Satu Mare ce aveți de gând să întrepindeți în acest sens, v-ați sesizat din oficiu, sau nu aveți cum????

    • Rodica Răspunde

      Ei , și tu acum ! Doar nu crezi ca cei de la DSV ( sau OPC) citesc postarile astea ! Cum sa se sesizeze din oficiu ? Nu crezi ca ceri prea mult ? Ei sunt angajati sa-i …..articuleze doar pe cei …mici si sa-si ridice salariile ! Deja e prea mult !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.