Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

FOTO/VIDEO. Gabriel Leș, la lansarea candidaturii Vioricăi Dăncilă: Am încredere deplină în victoria PSD

Senatorul PSD de Satu Mare, Gabriel Les, a lansat un mesaj de unitate și de solidaritate și i-a îndemnat pe social-democrați să lupte pentru victorie la Prezidențiale.

Gabriel Leș a transmis acest mesaj în fața a mii de social-democrați, la Romexpo, în cadrul evenimentului de lansare a candidaturii liderului PSD, Viorica Dăncilă, la Președinția României. La eveniment a participat și delegația PSD Satu Mare.

,,Credeți că putem fi la fel de buni și în opoziție? Chiar mai buni. Vin în fața dvs cu un mesaj de unitate și de solidaritate pentru idealurile și obiectivele pe care PSD le-a avut dintotdeauna. Dacă ne uităm în ultimii 29 de ani, de fiecare dată, cred că e momentul ca acum să stăm ridicați. Suntem statul cu una dintre cele mai mari creșteri economice, salariale, investiții. Și, cu toate acestea, opoziția a zis nu. PSD poate să fie o forță și în opoziție și vom reuși să oprim măsurile aberante luate de PNL și acoliții lor. Mereu am spus că lupta bună aduce echilibru și pace, nu războiul. PSD luptă azi pentru a aduce echilibru și nu haos, pentru a aduce bunăstare, nu austeritate.

Urmează o luptă pentru Prezidențiale destul de dură, însă ce nu ne omoară, ne face mai puternici. Cred că au fost momente și mai grele care nu au făcut altceva decât să ne unească și mai mult. Am încredere deplină în doamna Viorica Dăncilă, în victoria dvs și în victoria PSD, în forța Partidului Social Democrat. Noi, cei din regiunea de Nord-Vest, Satu Mare, Maramureș, Sălaj, Bihor, Bistrița, Cluj suntem alături de dvs și vom lupta până la ultimul om. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți”, a spus Gabriel Leș, președinte al Organizației Municipale PSD Satu Mare, la Romexpo, la evenimentul de lansare a candidaturii președintelui PSD Viorica Dăncilă la Președinția României.

18 comentarii

  1. y Răspunde

    Subtitlul articolului: “Ex-ministrul Leș prezintă trailerul oficial al noului film Delirul” cea mai nouă producție românească.

    • y Răspunde

      @y:cetateanul ce fura a fost cuprins de deliru-i caracteristic.Nu mor nici macar caii cand vor unii0firesc nu …hunii!!!

      • y Răspunde

        Cine spune asta? Eu doar spun că-i penibil și rupt de realitate. Nu votul ungurilor este lucrul cel mai important pentru el, sunt sigur. Eu sincer îl compătimesc. O fi având mulți bani dar e sărac de felul lui. Problema e că tot mai sunt destui votanți care o să-i voteze, că doar vorba lor, au “mărit” pensiile! Dacă și-ar fi respectat promisiunile și ar fi făcut ce au promis în campania electorală și nu s-ar fi apucat să lupte cu statul paralel, cu statul perpendicular și cu statul pe budă atunci nu aveau astfel de probleme dar erau (sunt sigur) și la guvernare. Să pierzi în doi ani jumătate din electorat asta nici Băse n-a reușit! Trebuie urgent căutat un vinovat că noi nu suntem! Nu putem fi! Asta e logica “beton” de-a lor.

  2. dr storm Răspunde

    lingau si in rest zero!

    • dr storm Răspunde

      credeti-ma stiu ce vorbesc ,si eu sunt la fel

      • Dan Csila Răspunde

        Mai dr. storm, asta al doilea. Vezi ca te spun la ma/ta ca furi niknameuri. Nu/i frumos mai cacareaza, ce spui? Hai, poate iti dibuiesc si eu numele si public peste tot in numele tau ca nevasta/mea ii o curva si eu sunt un dobitoc, homosexual retardat. Ce zici? Esti de acord?

  3. Satmarean Răspunde

    E mai bine ca sunteți în opoziție. Până la alegerile de anul viitor PNlL -ul va scădea mult în sondaje, pentru că nu vor face nimic bun.

    • Dan Csila Răspunde

      Tu esti Mama Omida si ai ghicit in carti? Ce-i drept la ce dezastru au lasat astia e greu de recuperat. Au parjolit totul, au otravit fantanile, ne-au violat femeile, asa ca cine are minte scurta va vota psd. Cine nu are deloc oricum nu ii mai putem recupera. Amin!

  4. Nepoatele lui Govor Răspunde

    Nepoatele lui govor sunt in prezidiul PSD Satu mare! Asta dupa ce au primit functii la ministere prin Bucuresti!

    • Sgg Răspunde

      Nepotica Lavinuș este angajata din 2017 la Secretariatul General al Guvernului, impusă de Govor prin prietenul de la Bucuresti, Mihai BUsuioc si Adrian Mladinoiu! Schimband subiectul si aruncand un ochi pe declaratie de avere a fetei, puteti vedea cum la varsta de 10-11 ani, cumpara un teren in municipiul Carei ( bineinteles prin taticul Vicentiul Mirel). Trecem peste asta, si mergem mai departe la cealalta nepoata a lui Govor, Raluca Kerekes de la Forta Civica, fosta iubita a lui Cristinel de la ITM, care este impusa de Govor la Ministerul Educatiei Nationale pe o functie dd consilie cu un salar modic sub 1800lei in Bucuresti, fiind impusa prin nea Ministrul Pop (de la aceea vreme). Cu 1800lei sa traiesti in Bucuresti e greu, ba ca te pozezi doar in haine de firma, la restaurante de lux! Surpriza apare, prin seful tatalui Ralucai, Mirel botosaneanul (Tehnic Asistatii) care a luat un apartament in plin centrul Bucurestiului, care culmea a ramas ulterior apropiatilor familiei Govor! Revenind la Declaratie de avere a nepoatei Ralucuta, se poate vedea cum la falimentul/insolventa firmei de drumuri de la Odoreu (stiti voi care), un autoturism marca nemteasca, de culoare neagra, fabricat in 2010, a trecut din proprietatea firmei direct in declaratia D.A. a nepoatei! Ne intrebam ce face DNA Oradea? E capusata/controlata politic? Sau cu caderea Guvernului, vom vedea si noi ceva schimbari la capusarii banului public din Satu Mare?? Va lasam cu bine deocamdata si vom reveni cu detalii legate de diva Maricica sotioara odraslei lui M. Govor, care a fost impusa pe bulevardul Transilvania la o institutie de stat, tocmai acolo unde finul bucurestean Gabriel e directoras! De bolidul de lux luat in leasing nu mai spunem nimic.

      • mirciulica Răspunde

        chiar ma intrebam unde au disparut cele doua nepotele ale lui govoride:) m-am linistit, credeam ca sunt somere sau sunt chelnerite pe undeva:)

  5. c-block Răspunde

    Poate după primul tur se vor trezi la realitate că văd că rezultatele de la europarlamentare+votul de la moțiunea de cenzură nu a fost destul de clar. Poate.?

  6. Altu Răspunde

    Vă rog,o cămașă de forță ,ceva. Omul e nebun,auzi,Veorica președinte!

  7. QM Răspunde

    De aici in-colo vin probremele , noul guvern nu are bani sa fácánhús ceva noutate.

  8. Romeo Răspunde

    Mă da ce tupeu are acest om e incredibil.Nesimțirea e dusă la extrem de acest pocăit nevertebrat.A fost îndepărtat de 2 ori ca o măsea stricată din guvern din cauza incompetenței și continuă în prostia lui

    • Măcrinus Răspunde

      Sa vezi ce tupeu a avut atunci cand a numit-o pe stimabila si distinsa Macrina, directoare la DSP Satu Mare! Sa vedeti sfori trase!!!

  9. Vasile Răspunde

    Acuma va avea timp de campanie electorală. Oricum că fost absolvent Goldiș din Satu Mare ne-a făcut de rușine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.