Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO/VIDEO. Traficant de droguri, prins în flagrant în Satu Mare. Încerca să vândă pastile de ecstasy

Polițiștii specializați în combaterea criminalităţii organizate împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T din Satu Mare au surprins în flagrant delict un bărbat care încerca să comercializeze comprimate de MDMA (ecstasy). 

Cel în cauză, un bărbat de 30 de ani, din Satu Mare, a fost surprins în flagrant delict de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare și Biroului de Combatere a Criminalității Organizate Cluj și procurorii  D.I.I.C.O.T – B.T. Satu Mare, la data de 18 octombrie 2019, în timp ce încerca să vândă 100 de comprimate de MDMA (ecstasy). În urma a două percheziții domiciliare efectuate, au fost ridicate în vederea confiscării alte 640 de comprimate de MDMA.

Bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, în vederea audierii, față de acesta fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și introducerea în țară de droguri de mare risc.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, al Biroului de Combatere a Criminalității Organizate Cluj și al Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Satu Mare.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.