Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Încalță un copil, de toamnă. Campanie umanitară inițiată de sătmăreanca Mirela Retegan

Sătmăreanca Mirela Retegan a dat startul unei noi campanii umanitare cu scopul de a-i ajuta pe copiii sărmani ai României. Campania, organizată prin ,,Fundația noua generație”, își propune să îi încalțe pe copiii desculți din țară, iar sătmărenii sunt invitați să se implice și ei și să doneze cizmulițe sau ghetuțe, indiferent de mărime.

Încalță un copil, de toamnă, este noua campanie inițiată de Mirela Retegan, prin ,,Fundația noua generație”. Fondatoarea Gașca Zurli și-a propus ca în toamna aceasta să nu mai existe copii cărora să le fie frig la picioare și cere ajutorul oamenilor cu suflet mare: ,,Intră în poveste împreuna cu mine și “unde-s multi și buni, bunătatea crește și se înmulțește”, spune Mirela Retegan.

,,Cumpără o pereche de ghetuțe. Pune și niște șosete în ele, dacă îți dă mâna. Și trimite-le la noi. O să le ducem mai departe, și, în toamna asta, cel puțin un copil nu o sa simtă frigul, datorită darului tău. Știu ca suntem obișnuiți să dăm de Paște și de Crăciun. Știu că suntem obișnuiți să dăm ce nu ne mai trebuie. Hai să dăruim ceva nou și rezistent. Dacă mai e și frumos, fericirea o să fie și mai mare”, se arată în apelul Mirelei Retegan.

Sătmărenii care doresc să se implice în această campanie, sunt invitați să lase pachetele la sediul agenției Simbotour, de pe strada Petofi Sandor 4/A, luni-vineri, între orele 10.00 – 18.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.