Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

Licitație de 65 de milioane de lei la Spitalul Județean Satu Mare

Spitalul Județean Satu Mare organizează o licitaţie în valoare de peste 65 de milione de lei pentru achiziţia mai multor tipuri de medicamente.

Anunţul a fost publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice și anume “Furnizare Medicamente PN DIABET, PN ONCOLOGIE, PN BOLI RARE-SINDROMUL DE IMUNODEFICIENTA PRIMARA, PN HIV SIDA, PN ATI”, prevede încheierea unor contracte pe 82 de loturi de medicamente, suma total estimată fiind de 65.879.265,60 lei.

Practic vor fi încheiate contracte cadru cu furnizorii, pe o perioadă de trei ani, urmând ca medicamentele să fie livrate lunar sau la cerere.

“Având în vedere faptul că aprovizionarea cu medicamente se face în funcţie de numărul de pacienţi, informaţii care nu se cunosc cu precizie în momentul iniţierii unei proceduri de achiziţie medicamente, autoritatea contractantă a decis ca pentru fiecare lot în parte, procedură să se finalizeze prin încheierea câte unui acord cadru cu mai mulţi ofertanţi, numărul maxim 3, pentru o perioadă de 36 luni”, se precizează în documentaţie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.