Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Moţiunea a trecut! Guvernul Dăncilă a picat!

Moțiunea a trecut, după ce a fost votată astăzi în Parlamentul României. Pentru demiterea guvernului au votat 238 parlamentari, fiind necesare 233 de voturi. 

Documentul a fost inițiat de partidele din Opoziție și a fost semnat de parlamentari de la PNL, USR, PMP, UDMR, Pro România și ALDE.

Moțiunea a fost semnată și de patru parlamentari PSD și de un parlamentar al minorităților naționale.

Moţiunea a trecut!

Înainte de supunerea la vot a moțiunii, liderii partidelor s-au întrecut în declaraţii, fiind o adevărată bătălie şi pentru parlamentarii care nu erau foarte hotărâţi.

Prin adoptarea moţiunii guvernul este demis. Urmează consultări cu preşedintele Klaus Iohannis pentru formarea unui nou Guvern.

40 comentarii

  1. x-ulescu Răspunde

    urmeaza bataia pe ciolan !!!!

  2. Helga Kisz Răspunde

    Acum incepe beleaua . Daca vine un guvern care nu se va mai imprumuta in nestire….sa vezi criză tată !!!!

    • c-block Răspunde

      Acum cred că tremură tăietorii de funze. În multe locuri trebuie dat cu o mătură maaare de tot.

  3. Cetățeanul turmentat Răspunde

    Foarte bine, sa vina PDL la putere, ca astia au deschis multe spitale sub guvernarea lor.
    P.S. Era sa uit, de fapt chiar pedelistii au inchis spitale, fara sa deschida altele noi!

    • x-ulescu Răspunde

      trebuie sa ne fie rau ,ca sa ne dam seama cand e bine !! din pacate uitam repede ca pestii din acvariu care se cred in ocean

      • ... Răspunde

        Da. Ce bine ne-fost pana acum, ce sa spun! Fa-ti implant de creier urgent. Daca era pe bune votul nu cum au stat cerberii de paza ca sa nu cumva sa voteze membri pesede atunci vedeai tu adevarata dimensiune a dezastrului. Dar cum am zis nu ai cu ce pricepe.

    • nicolas Răspunde

      turmentatule cetatean citeste directiva U.E. cu numar de spitale si paturi . Poti inchide spitale cate vrei dar nu poti deschide spitale cate vrei.

      • Cetățeanul turmentat Răspunde

        Numai când era PSD la putere strigau hastagistii că vor spitale și drumuri.
        Sper sa viață și acuma! Sau mai știi, poate acuma că e dreapta, nu mai trebuie!
        Eu știu de unde sa iau bani, adică de la servicii și justiție, că au salarii cam mari pentru treaba pe care cică o fac.
        Apropo, daca nu era Alexandra nepoata lui Cumpanasu, nici astăzi cei din Sistem nu s-ar fi preocupat, nici măcar superficial ca acuma, de fetele disparute.
        Procurorii, dând detalii de natura sexuală despre Alexandra, faza cu pantalonii lui Dincă, au fost extrem de necivilizați, ca sa nu spun mai mult.

        • Cetățeanul turmentat Răspunde

          Erata
          In loc de “sa viață” a se citi “sa vroiască”!

          • Unu'

            Bețivule, din ce limbă ai scos “vroiască”? În limba română se scrie, corect, “vrea”!

          • Cetățeanul turmentat

            Incultule, caută pe conjugare.ro

            Iar “cetățeanul turmentat” e un personaj din Caragiale, dar tu care ești un biet incult nu știi.

  4. c-block Răspunde

    Urmează ca x-ulescu să-și facă sepuku.

    • x-ulescu Răspunde

      la fel ca dupa guvernul de tehno cacati ..la alegerile perlamentare si locale psd-ul a luat cele mai multe voturi,urmeaza la fel si la viitoarele alegeri,dreptacii o sa-si dea cu dreptul in stangul pana atunci

      • c-block Răspunde

        Felicitări pentru reacția ta “inteligentă”! Dar știi de ce sunt curios acum? Să aflăm cum, cât și în ce condiții a luat un munte de împrumut guvernul ăsta mult iubit de tine? Pentru că ce nu poți să-ți dai înțelegi pentru că nu ai cu ce este următorul lucru: PENTRU PROSTIA DOAMNEI DĂNCILĂ ȘI A LUI TEODOROVICI TOȚI VOM PLĂTI CU VÂRF ȘI ÎNDESAT! Va fi mai rău decât după împrumutul cretinului de Boc pentru că de abia am ieșit din rahatul ăla dar ăsta e mult mai mare.

        • Ion Răspunde

          @c-block: Tu stii exact cat s-a imprumutat? Stii adica, ce vorbesti? Eu stiu, de ex, ca pedeleii au luat dintr-un foc 20 de miliarde, bani din care s-a ales praful si pe care noi ii platim din greu. Toate guvernele imprumuta si platesc unele sume, concomitent, asa e mersul lucrurilor, toti sunt datori dar si debitori, in acelasi timp. Balanta e greu de cunoscut insa analizele pe cresterea economica sunt reale. Noi avem o crestere mare, cea mai mare din UE. Deficitul era sub control, sub 3%. O sa vedem in ianuarie cat o sa fie deficitul sub mareata carmuire a lui R2D2… Nu stiti ce vorbiti si nu stiti ce ati facut, in ce ati impins tara asta. Sunteti niste bieti idioti care merg, tamp, dupa fenta. Din pacate suntem toti in aceeasi oala iar imbecilii sunt dominanti. Eu unul nu voi rabda situatia asta, o sa vedeti ce iese de aici, fiti pregatiti pentru ca nu o sa iert pe nimeni. Voi ati vrut-o!

          • c-block

            @Ion, nu știu ce ai înțeles din ce am scris dar nu-l apăr nic pe boc-iști, nici pe pedeliști (pardon neopeneliști). Vai de fundul nostru! Doar asta am scris. Poți să ai deficit cât China, vezi cazul SUA, dacă ai producție, export, economie. Nu e bine dar te descurci. Noi ceva avem? Îți spun eu circ gratis.
            Cine rămâne ultimul să tragă obloanele și să închidă ușa bine. Nu prea ne lasă politicienii variante. Nu am speranțe prea mari, de fapt deloc de la cei care vin. La USR doar atât am văzut că pesede e biudoș, așa nu e bine. Iar candidatul lor haBARNAm e jalnic. Părerea mea. Cu PNL sunt lămurit de mult.?

      • ... Răspunde

        Te-ai îmbrăcat în doliu deja?

  5. y Răspunde

    Citez din VV Dăncilă, ultima perlă: “Plecăm cu datoria împlinită”???
    Spuneți-mi femeia asta în care dimensiune paralelă a trăit până acum?

    • Unu' Răspunde

      Mai tare e asta ” … nu-mi dau demisia din premier!” 🙂

      Dar excelentă a fost și replica lui Puie Monta: ” … nu există un om atât de deștept încât să-l convingă pe prost că e prost …”!

      • ...... Răspunde

        “Nimeni nu e destul de inteligent ca să poată convinge pe un prost că e prost”. La Fontaine
        Deci replica a spus-o La Fontaine, inaintea lui Ponta. O stiam si eu.

    • Nha Răspunde

      A se citi “ plecam da’ va lasam plini de datorii “!!!

      • y Răspunde

        @Nha și ar mai fi un aspect. VV Ponta nu intră sigur în coaliție cu liberali. Cred că a vrut să se răzbune pe Dăncilă ca să-i “mulțumească” și totodată să-i tragă indirect un șut în fund lui Dragnea. Apoi un an va șantaja în veselie guvernul minoritar care urmează să se instaleze. Iar la anul la alegerile generale (ține minte) va arăta cu degetul către acest guvern că nu a făcut nimic cu toate că el a fost băiat bun și i-a lăsat. Nu exclud nici să revină în PSD. Acolo este ciolanul mai mare, mai zemos. Obiectivul principal al schimbării guvernului a fost cine pune mâna pe Ministerul Administrației și Internelor pentru că ei organizează alegerile prezidențiale.
        PS. De altfel și eu aștept cu înfrigurare bilanțul contabil al guvernului demis. Nu știu ce am câștigat de fapt. Vom vedea (zise orbul).??

  6. Tineriada Răspunde

    Danciloaie a pikat… Gabi Les, DEMISIA, nenorocitule!!!

    • @tineriada Răspunde

      Daca i-o freci lui Gabi Les precis are mai mare capul plii decat capul tau !:))))))))))))

    • y Răspunde

      Stimabile, guvernul a picat. Punct. Toți au plecat din funcții nu numai prim-blonda. Ce să mai demisioneze?

      • Cetățeanul turmentat Răspunde

        Doamne, dar ce “inteligent” e Tiberiada.
        Nătângul nu înțelege că a picat guvernul în întregul lui.

        • Tineriada Răspunde

          Pana la numirea noului guvern, actualul guvern asigura INTERIMATUL. Asa scrie in Constitutie. Asadar, Gabi Les, DEMISIA!!!

          • ...

            Dacă ai citi Constituțua ai vedea că scrie “trebuie”. Nu poți lăsa ditamai ministerul fără drept de semnătură. Oricum poate race numai chestii curente, administrative. Sunt și lucruri care n-au legătură cu politicul. Dar tu probabil nu intri într-un fast food dacă afli că patronul este/era fan Dragnea. Ești …….?

  7. ... Răspunde

    Așteptăm cu interes ce spune “palatul” Rahova.

  8. Kapsa Răspunde

    Pleaca mama pesedeului acasa, Marinescu! Fara mita, fara fetita care nu va mai primi ANL! Pleaca toti frunzarii la plimbare! Toamna se numara roadele!

  9. X-ulescu Răspunde

    Ce mu13 am luat!!!
    Si eu si toți psd-ul.
    Cred ca o sa plec…

    • ....... Răspunde

      În numele tuturor. ?????‍♂️?‍♂️?‍♂️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♂️?️‍♂️?️‍♂️?️‍♂️

  10. Vlad Tepes Răspunde

    Ei, de acum lumea procurorilor, judecatorilor si celor din servicii…
    Statul de drept a cazut…urmeaza “statul de drepti” !!!

  11. obiectiv Răspunde

    Psd-ul a mârit salariile consistent numai unor categorii de bugetari, iar altora le-au simulat măririle, producând discriminări evidente între salariile famililor ocupaționale ale bugetarilor, profitând de faptul că au fost la putere și de faptul că unii lideri sindicali sunt pe o mână cu aceștia, pentru că sunt simpatizanți sau membri psd.
    au simulat o crestere a pensiilor și salariilor urmată de o creșterea masivă a prețurilor la utilități, alimente, etc, și cursul valutar al euro a explodat!!!
    nu s-au gândit că măririle salariale și de pensii nu sunt sustenabile întrucât nu a crescut exportul, nu s-a dezvoltat infrastructura țării și gradul de colectare a taxelor și impozitelor a scăzut.
    nu știu cine va veni la guvernare, dar nu cred că în următorii 25-50 de ani se va întreprinde ceva constructiv în țara asta!!!!!!!!!!!! așa că pleacă o Mărie și vine o altă Mărie cu altă pălărie și țara va rămâne în continuare în bălărie!!!!!!!!
    cine se bucura și va crede că va veni la guvernare cineva și va schimba ceva, va avea din o nouă o mare dezamăgire!!!!!!!!!!!!

  12. Adrian Cozma Răspunde

    Gabi Les, ce vei face acum ?

    • mihail Răspunde

      @Adian Cozma:mi-a transmis sa-ti spun,ca-ti trimite scula sa-i dai inapoi pielea!Adica daca nu te duce minte ori sa i-o b..esti,ori sa i-o su..i!Succesuri!

      • Helga Kisz Răspunde

        Ai dat un raspuns in deplina concordanta cu linia partidului si cu IQ-ul tau . Vezi raspunsul dat de Teodorovici unei jurnaliste …aceeasi linie , acelasi IQ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.