Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

FOTO. Pui de ogar, în pragul morții, la Satu Mare. O femeie a făcut 700 km pentru a-l salva

Un pui de ogar, în vârstă de 4 luni, abandonat, subnutrit și cu sechele neurologice a fost salvat în ultima clipă de Asociația FreeLife din municipiul Satu Mare, cu ajutorul reprezentantei Asociației pentru salvarea ogarilor din Ungaria.

„Multumim din suflet lui Henni Nagy de la Agár fajtamentés, din Ungaria (Asociatie ptr salvarea ogarilor) ptr promptitudine si ptr graba cu care ne-a sarit in ajutor in salvarea unui pui de ogar de doar 4 luni, gasit abandonat, subnutrit si cu sechele neurologice.

Asociatia Free Life, in urma unei sesizari, s-a deplasat seara tarziu de urgenta ptr a-l prelua si a-l pune in siguranta, fiindu-i aceasta probabil ultima lui sansa. Pe loc i s-a facut testul de jigodie, care desi a iesit negativ, a doua zi s-a repetat si la un cabinet veterinar ptr siguranta.

Zumba, cum i s-a pus numele (referire la miscarile involuntare parca de dans) acum este in siguranta maxima. Medicii din Ungaria nu sunt prea optimisti in privinta lui, dar Henni Nagy, cea care s-a deplasat ptr a-l prelua (facand cca. 700 km dus-intors – noaptea) este mai pozitiva, facand tot posibilul sa il puna pe picioare!

Multumim Henni, ca ne esti alaturi de fiecare data, ca e zi sau noapte, ptr tine nu conteaza. Tu vii si salvezi ce “noi” aruncam, de ce “noi” ne batem joc.

Zumba, puiule, iti dorim sa cresti mare si sa devii sanatos! Arata-ne ca poti”, este mesajul celor de la FreeLife.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.