Ultima actualizare: azi, 12:26

Locale

Pregătiri de Ziua Armatei la Satu Mare şi Carei. Iohannis nu vine, Dăncilă, da

Autorităţile se află în febra pregătirilor pentru a sărbători Ziua Armatei la Satu Mare şi Carei. Şi în acest an se anunţă un program deosebit, Ministerul Apărării Naţionale organizând expoziţii şi exerciţii demonstrative.

În municipiul Satu Mare vor avea loc depuneri de coroane, începând cu ora 16,00 la Monumentul Ostaşului Român din Satu Mare.

La Carei: începând vor fi organizate ateliere de prezentare a tehnicii militare şi procedee de supravieţuire şi exerciţii demonstrative, iar începând cu ora 17.30, la ansamblul Monumental „Glorie Ostaşului Român”, ceremonie

militară, survol şi exerciţii demonstrative cu aeronave MIG 21 LANCER şi elicoptere IAR 330 şi ceremonia retragerii cu torţe.

Fiind un an electoral, este aşteptată o prezenă masivă a politicienilor.

Surse din PNL au precizat pentru PortalSM că preşedinele Klaus Iohannis nu va participa la acest eveniment, nefiind pe agenda lui. totuşi, nu este exclus ca preşedintele să anunţe în ultima clipă că participă.

În schimb, surse din PSD afirmă că la eveniment va participa premierul demis Viorica Dăncilă, însoţită de către ministrul Apărării, sătmăreanul Gabriel Leş, şi o serie de lideri ai partidului.

6 comentarii

  1. Ytikstrull Răspunde

    Ioahannis probabil sarbatoreste la data respectiva retrocedarile ilegale catre Deutsche Volksgruppe in Rumänien !!

  2. Marin Răspunde

    Nu a fost singur ci împreună cu Mikutzo Cekurai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.