Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

PREMIERĂ. Un tren internațional va avea legătură zilnică pe ruta Satu Mare – Viena

Compania feroviară austriacă de stat – ÖBB – introduce un nou tren internațional, ce va asigura legătura zilnică între Satu Mare și Viena.

Trenul va trece și prin județul Bihor, având stație la Valea lui Mihai. În programul ÖBB, trenul are prevăută pornirea la ora 8:23, de la Satu Mare, iar ora de sosire în Gara centrală din Viena (Wien Hbf) este prevăzută pentru ora 17:21.

Așadar, călătoria ar urma să dureze 8 ore și 58 minute, trenul EuroCity (EC) 687. Trenul va circula zilnic, începând cu data de sâmbătă, 15 decembrie 2019, fiind introdus edeja în programul ÖBB, chiar dacă prețul biletelor nu este încă afișat.

Trenul va avea 16 opriri intermediare: Carei (8:58) – Valea lui Mihai (9:46) – Nyirabrany – Debrețin (11:08) – Hajduszoboszlo (11:24) – Püspökladany – Karcag – Kisujszallas – Szolnok – Budapest-Keleti – Kelenföld – Tatabanya – Györ – Mosonmagyarovar – Hegyeshalom.

Trenul retur, Viena (gara centrală) – Satu Mare este prevăzut cu plecarea la 10:42 și sosirea la 19:43, la Satu Mare. Așadar, o călătorie de 9 ore și 1 minut.

Sursa: bihon.ro

7 comentarii

  1. Helga Kisz Răspunde

    Fain . Facem sarbatorile la Viena . Aduca nu , deoarece ciuciu bani

  2. Lili Răspunde

    Daca tot ne fura strainii tara, se pune si calea ferata, nu?
    Poate repara si drumurile, fac autostrazi, spitale ca, deh, au fost stapani pe aici.

    • ... Răspunde

      @Lili dragă, dacă faci un efort și te plimbi pe lângă calea ferată poți constata că șinele majoritatea sunt încă de pe vremea lui Kaiser und König. Nu austriecii ar trebui să vină, avem noi un minunat stat român care de 101 de ani nu a reușit să pună pe picioare infrastructura de transport a țării. Cine e de vină???

      • Unu' Răspunde

        Îți răspund eu: De vină este “Satatul Palalel!”

        • ... Răspunde

          Mă faci să râd. Stilul ăsta să moară și capra vecinului este deja penibil. Inclusiv în județ avem drumuri de pe vremea K.u.K. care sunt bine mersi.

    • Andrei Răspunde

      Hoțu de hoț se teme !

  3. Raul Răspunde

    Data viitoare sa mai citesti inca o data ce ai scris inainte sa publici, sunt cam multe greseli de ortografie.. pe langa asta, ori scrii numele oraselor pe maghiara ori pe romana dar nu le amesteca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.