Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Primarul Kereskenyi Gabor, prima declaraţie despre noul viceprimar PNL

Primarul Kereskenyi Gabor a declarat că aşteaptă o propunere de la PNL cu privire la desemnarea noului viceprimar PNL în locul rămas liber după demisia Doinei Feher.

“Aştept o propunere concretă de la PNL. Dacă dau mâna cu cineva, merg până la capăt. Aştept concluzia PNL-ului şi când vom avea o propunere de la ei vom pune proiectul de hotărâre pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local. Oficial nu am fost informat despre nicio decizie”, a declarat Kereskenyi Gabor, pentru PortalSM.

Conform surselor PortalSM, Gheorghe Stan va fi instalat consilier în locul Doinei Feher. Pentru funcţia de viceprimar au rămas în calcul două nume, noul consilier care nu are experiență administrativă și consilierul Romeo Pop, consilier local din anul 2016 și membru în mai multe comisii de specialitate din cadrul consiliului.

7 comentarii

  1. PDL Răspunde

    Gheorghe Stan, un om serios, nu papagalul de Romeo Pop.

    • Adi Răspunde

      Cum???Romeo Pop un om fara caracter, o nulitate a profesie sale ,o rușine nu se poate asa ceva.

  2. Doina Feher Răspunde

    Romeo Pop este omul lui Kereskenyi, sper ca liberalii vor avea inteligenta sa nu-l puna viceprimar.

  3. DeepBlue Răspunde

    Chestia aia cu “potrivit surselor PortalSM” nu are cumva legatura cu faptul ca informatia despre viitorul viceprimar Gheorghe Stan a aparut alaltaseara, imediat dupa sedinta liberalilor, pe Facebook în ceva grup intitulat Sirea Zilei satu mare sau Sirile Zilei satu mare sau asa ceva??? Ca eu de acolo stiu deja de doua zile ce scrieti voi abia azi “potrivit surselor”…

  4. Căpușa Răspunde

    S-a trezit Victoraș inainte de ora 12,00 ? Inseamna ca a baut cu o sticla de vin mai putin azi noapte. In loc de 6 sticle, a baut doar 5.

  5. PNL Răspunde

    Bai pdl-istilor, mai papagali și mai hoți ca voi nu exista pe fata pământului! Oare credeți ca lumea a uitat ce ați făcut când imparteati funcții ca la piață la toți analfabeții ?

  6. Badalau Răspunde

    Acest Stan cine dracu e? Cică se ocupa cu lemne! Are gater? Un drojdier!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.