Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Reacția KFC în scandalul bacteriilor din gheața pentru răcoritoare. Ce decizie a luat compania

KFC a reacționat în scandalul bacteriilor și a streptococilor din gheață pentru răcoritoare. Reprezentanţii lanţului de restaurante au anunţat că au demarat o investigaţie internă şi au decis oprirea tuturor mașinilor de gheață din toate restaurantele din țară, inclusiv din Satu Mare, până la finalizarea verificărilor.

Reacția KFC:

,,Dorim să precizăm încă de la început că avem proceduri stricte de management și gestionare a gheții, incluzând inspecții zilnice, săptămânale și curățări periodice ale mașinilor de gheață. În plus, realizăm teste independente frecvente ale gheții în toate restaurantele noastre.

Cu privire la rezultate prezentate de ANPC în spațiul public, dorim să comunicăm că ne asumăm întreaga responsabilitate și le cerem scuze clienților noștri pentru neplăcerile care ar fi putut să apară.

În acest moment, am demarat o investigaţie internă, pentru a determina cauzele care au condus la această situație ce ne-a surprins în mod neplăcut. Astfel, vă informăm că am decis oprirea tuturor mașinilor de gheață din toate restaurantele KFC din țară, până la finalizarea verificărilor interne. Pentru siguranța consumatorilor, ne luăm angajamentul că vom aplica măsuri stricte pentru a combate și a preveni astfel de situații în viitor.

Dorim să precizăm că, în cadrul restaurantelor KFC, există deja proceduri de bună practică bazate pe principiile HACCP, ce presupun un sistem riguros de analiză a riscurilor în punctele critice de control pe toate etapele lanțului alimentar. Avem un sistem de evaluare periodică la nivel de produse, furnizori și procese, pentru a ne asigura că toate standardele de calitate impuse prin lege sunt respectate.”

8 comentarii

  1. Hasan Răspunde

    Doi prieteni mi s-au plans de KFC:
    -unul diaree dupa ce a mancat acolo de 3 ori
    -altul varsaturi de 2 ori
    Mare grija !!!!!

    • altu Răspunde

      si de la pizzeriile locale cati prieteni au diaree? la fiecare pizza primesti cadou una… toate fastfood-urile sunt la fel. rar sa nu ai probleme cu scaunul

    • Rozdick Răspunde

      Ideea e ca poti avea probleme cu fierea, produsele lor sunt prajite in ulei… Au fost faze cand din 5 numai unu avea probleme cu care am mancat acolo, deci mai ia in calcul si chestia asta. Oricum la igiena sunt peste majoritatea localurilor din SM.

  2. Rodica Răspunde

    Fanii fast-food-ului sa stea puțintel ca acușica deschide si ….rațoiul Donald ( se pare ca-n fosta parcare Kaufland de pe Careiului ?) ! Oricum , apreciez ….viteza pe care au avut-o cele doua ……mari de-a se disculpa în media , ca nu care cumva sa avem impresia ca despre ei este vorba ! Toate sunt conforme cu normele si standardele cerute , toate au avize , toate sunt în regula , doar ca ….noi (cei care consumă) avem probleme ! Acum , pe bune , ma bucur ca cineva are curajul sa arate cu ….degetul spre cei cu probleme si face cunoscut numele sau locatia . Așa e normal , corect si legal , din moment ce vrei sa protejezi consumatorii ! Mai așteptam …… si din alte locatii ( ca , din nefericire , sunt destule ) .

    • Irizda Răspunde

      Stii exact locatia ? Sunt o gramada de restaurante kfc in tara sau au luat probe din toata reteaua kfc?

      • Rodica Răspunde

        S-a dispus controlul în toata tara la cele doua ( KFC si McD) , dupa ce neregulile au fost depistate în Bucuresti . Ca toate functioneaza după aceleasi principii si norme . Dar eu când ziceam locatii , m-am referit si la….. minunatele , super , hiper , extra, multinationalele gen Kaufland , Lidl, Profi, Peny , Carrefour , etc….. N-avem noi atatia inspectori ( OPC, DVS, Sanepid) cate nereguli pot depista în toata tara !

  3. IOANA Răspunde

    la noi si apa este infectata ……………..sa nu ne miram !!!!!

    • c-block Răspunde

      Noi avem cea mai bună apă de pe planetă! Și cea mai scumpă. Cum poți spune așa ceva! Vai, vai!Se supără Leitner!??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.