Ultima actualizare: azi, 16:29
Locale

Sătmăreni terorizați de câțiva indivizi: „Oamenii trăiesc cu frică în casele lor, văduvele se mută una la alta”

Locuitorii din satul Solduba, județul Satu Mare sunt terorizați de câțiva indivizi, de mai bine de un an. Oamenii spun că în decurs de 10 zile au avut loc 8 spargeri, astfel au decis să meargă în audiență la șeful Poliției Satu Mare, dar și la Prefectură, pentru a semnala cele întâmplate.

„Nu se mai poate ca trei indivizi să terorizeze o comunitate și nicio instituție abilitată să nu i-a nicio măsură. În decurs de 10 zile au avut loc opt spargeri de locuințe, și asta se întâmplă de câțiva ani. Oamenii trăiesc cu frică în casele lor, văduvele se mută una la alta de frica hoților”, transmite o femeie.

Toți cei interesați din localitatea Solduba sunt așteptați în 15.10.2019, ora 09:30, în fața sediului Poliției Satu Mare.

Un comentariu

  1. sdgd Răspunde

    Ar trebui prinsi , pusa cate o roata de tractor pe ei si batuti. Ca in Africa. Daca asteapta dupa autoritati, o sa ramana cu frica in ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Sătmărean prins beat la volan, fără permis și cu mașina furată

Poliţiştii maramureşeni s-au mobilizat azi-noapte pentru depistarea unui autoturism, după ce au fost sesizaţi că vehiculul a fost sustras de...

Închide