Ultima actualizare: azi, 11:29

Locale

Soția lui Andi Moisescu se luptă în instanță pentru un teren din Satu Mare. Se judecă de peste un deceniu

Olivia Steer se judecă pentru averea moştenită de la familia sa, de mai bine de un deceniu, scrie wowbiz.ro. Soţia lui Andi Moisescu a fost parte într-un proces de retrocedare a unui teren arabil, a unei bucăți de pădure și a unei pășuni, pe care familia să le-a deținut în comuna Căuaş, din județul Satu Mare.

Judecata s-a întins din 2007 până în 2013, timp în care tatăl Oliviei a decedat, ea și mama sa devenind moștenitoare ale părților care i se cuveneau acestuia.

,,Dispune reconstituirea dreptului de proprietate în favoarea petentelor asupra 30 ha teren din care 25,8 ha teren arabil, 2,70 ha pădure și 1,5 ha pășune; dispune punerea în posesie a petentelor pe vechiul amplasament sau pe un alt amplasament cu privire la 2,70 ha pădure și 1,5 ha pășune și pe un alt amplasament cu privire la suprafața de 25,8 ha teren arabil sau, dacă nu este posibilă restituirea în natură a terenului arabil, să li se acorde despăgubiri”, se arată în verdictul dat în 2013 de Judecătoria Carei.

Olivia Steer şi mama ei nu au intrat în posesia integrală a terenului. Dovada este că, pe 4 octombrie 2019, la Judecătoria Carei a fost înregistrat un dosar al cărui obiect este „fond funciar”. Olivia Steer figurează ca petent, în timp ce intimaţi sunt “Comisia judeţeană Satu Mare pentru aplicarea legii fondului funciar” şi “Comisia locală Căuaş pentru aplicarea l.18/1991”. Deocamdată nu a fost stabilit primul termen al procesului.

Sursa: WOWbiz.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.