Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Ștef spune că și Albu ar trebui să demisioneze

În cadrul conferinței de presă de la sediul ALDE Satu Mare, Adrian Ștef a comentat scandalul locuințelor ANL, arătând cu degetul spre viceprimarul Albu. ,,Eu zic că da, că ştia”, a răspuns Adrian Ştef, întrebat dacă Adrian Albu ar trebui să îşi dea demisia, lucru cerut de altfel şi de către PSD.

Ștef a explicat în cadrul conferinței de presă că viceprimarul și președintele PNL Satu Mare, Adrian Albu, trebuia să știe despre situație din moment ce a acceptat să inițieze proiectul în locul Doinei Feher.

,,Dl. Albu trebuia să ştie. Mă gândesc că trebuia să fi avut o discuţie cu doamna Feher de ce să iniţieze el şi nu doamna Feher acel proiect de hotărâre. Delegarea de atribuţii vine pe sus. Sigur că comunică, colaborează cei doi viceprimari, că aparatul este în subordinea lor. Mă gândesc că pe acest fir al logicii dl. Albu precis trebuia să ştie ceva din moment ce a acceptat să iniţieze acel proiect de hotărâre”, a spus Ştef.

Adrian Ștef a mai spus că îi pare rău de sigla Partidului Național Liberal, precizând că, de-a lungul timpului, au avut loc foarte multe scandaluri în jurul foștilor PDL-iști.

,,Nu vorbim de incompatibilitate ci de conflict de interese, conflict de interese care s-a dovedit a fi foarte clar. Cred că nici nu trebuie să citim legea ca să ne dăm seama că pentru tine sau cei apropiaţi n-ai cum să semnezi asemenea documente. Este mai mult decât clar. Aici vorbim şi de onoare, nu numai de o chestiune de lege. E o situaţie nu foarte plăcută pentru doamna Feher dar am văzut că a fost asumată, a fost un lucru bun, numai că am văzut că de-a lungul timpului în jurul celor care au provenit oarecum din fostul PDL au fost foarte multe scandaluri şi îmi pare rău de sigla PNL-ului”, a mai declarat Ştef.

Reamintim că și preşedintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, cere demisia viceprimarului Adrian Albu, în scandalul listei ANL pe care a fost trecut fiul viceprimarului Doina Feher. Fedorca este de părere că demisia Doinei Feher este prea puţin pentru tot acest scandal.

19 comentarii

  1. Cetatean Răspunde

    Cine dă lecții de moralitate!! Ștef, un caracter execrabil! Silă!

  2. Latică Răspunde

    Stef ar trebui sa dispari di politica

  3. Hoinarul Răspunde

    Domnului Stef ii pare rau pentru sigla PNL dar pentru cele ale Consiliului Judetean montate pe cladire si apoi licitate in timpul mandatului Domniei sale nu. Chiar asa ?

  4. Mae Răspunde

    Ștef o mare …pentru tine !!!!

  5. Satmarean Răspunde

    Nu ti-i rusine ???? Tu ti-ai dat demisia când ai numit-o pe Brighita șefa si i-ai dat de toate? Mincinos ce esti. Ai declarat că nu esti patron la Folda si ai facut acte ca partea ta ai vandut-o la cel mai tare-n ouă. Cum ai plecat de la CJ cum iar esti la Folda. Cat ai fost președinte la CJ numai firma ta lua contracte cu statul. Si inca ceva: vrei sa scapi de Albu ca sa nu-i mai plătești niciodată datoria??? Te-a împrumutat cu o grămadă de bani !!!!! Asa ii mulțumești????

    • y Răspunde

      Cum am spus la celălalt articol este o mare dezamăgire acest om, caracter zero. Nu ai de unde să ceri. Nici voturile alea puține nu le merită. Ar trebui ignorat, dar împreună cu “binefăcătorii” Silaghi sau Petric. Alte “caractere”.?

  6. Frumusica Răspunde

    Hai ca nu te mai crede nimeni. Ti-a trecut vremea. Nici macar frumușel nu mai esti. Ar trebui să ne respecți mai mult , pe noi, pe satmareni si sa nu crezi ca suntem idioți sau avem minte scurta. Nu am uitat nimic din tot ce ai facut. A doua oară nu ne mai prostești. Ti-ai batut joc destul de noi si de banii nostri. Daca ai avea bun simt nu ai mai apărea în lume. Ti-ai vedea de viata ta dar cum nu sti sa faci nimic din care sa trăiești…faci politica. Rusine să-ți fie

  7. Tabu Răspunde

    Stef dute inapoi la karate , macar acolo ai fost puternic.

  8. cityzen Răspunde

    râde hârb de oală spartă, toți unul și unul!!!!

  9. putin informat Răspunde

    Mai Stef ai uitat cand ai lansat pe banii CJ cartea fiului tau??? http://www.satmareanul.net/2015/11/27/cele-cinci-elemente-volum-semnat-de-armand-stef/. Citez din articolul din ziar : “În luarea de cuvânt, Felician Pop a subliniat faptul că scrierile cuprinse între coperțile acestei cărți reprezintă o legendă a apariției vieții pe pământ din cele cinci elemente primordiale. “-(micutul Stef era in clasa a vi-a)
    Toata presa vuia de parca se nascuse un alt Ion Creanga. Ce a mai scris de atunci geniul cel mic???
    Tu ti-ai dat demisia atunci?? Nici nu ti-a trecut prin cap. Acum Doina Feher a facut o porcarie mai mare decat ea, dar si-a dat demisia !!!! Tu nu esti multumit. Tu vrei sa distrugi PNL pt ca nu te-au primit inapoi. Le-ai furat si sediul. Vrei capul lui Albu. De ce? Pt ca el a facut bani inainte sa intre in politica. Afacerea lui merge fara contracte de la stat. A ta???De ce nu-ti platesti cu lunile oamenii ?? Parvenit ce esti. Ne servesti numai in minciuni. Apari la evenimente imbract in costum popular ca sa arati ce mare roman esti dar mama ta nu vorbeste bine limba romana si tatal tau si-a schimbat numele din Gabor in Gavril. De ce toata viata nu l-a deranjat numele de Gabor si inainte de a fi tu ales presedinte la CJ a simtit nevoia sa se “romaneasca”?Crezi ca romanii ingit asta? Dar ungurii??Noi aici suntem romani si unguri si ne intelegem, dar nici unii nici altii nu inghit mincinosii.

    • ... Răspunde

      Și băieții lui Gabor/Gavril au absolvit Colegiul Kölcsey. Unul din păcate a murit în mod subit din păcate.? Dar și mama copiilor este unguroaică, doar am făcut liceul împreună, știu ce spun. Indivizi ca ăsta sunt foarte periculoși nu au scrupule, trec peste.

  10. Nimeni Răspunde

    Din ce vedem in articol se pare ca este vorba de un simplu canibalism politic, protagonistii fiind doua fapturi vii adica ,in carne si oase. Fiind vorba insa de ceva omenesc, ca sa pricepem bine ce este acum eu zic sa mergem binisor in viitor si sa vedem cam ce ne asteapta. S-ar putea ca in viitor candidatii sa nu mai fie in carne si oase ci niste entitati informatice, cu alte cuvinte, pacatele si dorintele si sentimentele noastre pe care ni le expunem pe ici pe colo prin retelele de socializare si nu numai sa ne fie memorate, analizate, finalizate cu niste concluzii si folosite de cineva, de s-ar mira poate si Bunul Dumnezeu. Dar cum sa se poata face acest lucru, adica facesbookandu-te in nestire sa patim asa ceva? Simplu, cam cum face Cel de Sus, adica daca are multa, multa…foarte multa putere …atunci se poate. Si de unde sa aiba niste parliti de oameni asemenea putere? Sincer, nici eu n-as fi crezut, pana nu am vazut unde se poate ajunge cu informatica si calculatoarele. Cica au inventat o dihanie de calculator(ma refer la cel cuantic) ca cele pe care le folosim sunt niste biete scule de calcul. Asa ca daca nu vreti sa ajungeti in Iadul informatic ar fi bine sa nu va expuneti toate pacatele in…”cloud”.

  11. joliku Răspunde

    bai maimutoiule da-ti vreo sapte karate si carăte, hai sictir, ramas bun

  12. Om Răspunde

    Din cate am inteles, ti-ai parasit familia. Orice declaratie ai mai face, pentru mine este 0.

  13. ioan Răspunde

    Ștef este un ZERO și din acela barat!

  14. Garuboz Răspunde

    @Tabu aici gresesti Stefut nu a fost un mare caratist asa cum nu este nici un om de caracter .Centura neagra a cumparato stiu cei cu care a fost coleg.In schimb omu s-e poate lauda cu cele trei pacultati absolvite nu?Adica Educatie(care nu pre are)Fizica(care nu stie ce este )si Sport (aici probabil ca dribleaza el ceva)

  15. Satmareanul Răspunde

    Na da Stef acuma sa trezit din coma profunda? Dormi in pace !!!

  16. Casandra Răspunde

    Omul asta nu are nici bunul simti dar nici caracter! O ataca pe Albu? Nu stiu cine a facut avere din bani consiliului impreuna cu educatoare papici cu contractele de paza la spital! Felicitari dl pataci ciobi ca a eliminat pazele folda din spitalele satmarene!
    Toate echipa ALDE sunt niste jeguri de clasa 0, voi nu veti avea mandat in acest oras!

  17. Tina Răspunde

    Dute stef la gara pazeste trenurile!!
    Ascundete de presa nu fa tu acuzatii ca mai mare excroc ca tine nu exista! Ai umplut toate posturile la stat cu oameni tai din alde, articoolul de sapt trecuta legat de comisie de handicap, acea proasta care a vrb asa de urat cu publicul este din partidul tau, se scuta ca e cu politica pe cand nu stie sa vrb cu oameni nevoias,
    Suntati niste jeguri mafioatice la munca cu voi pe salar minim cum le dai agentilor de paza de la folda si acolo si o adunatura de retarz mintal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.