Ultima actualizare: azi, 10:08

Locale

Tatăl ce și-a abandonat bebelușul pe malul Someșului a fost arestat

Bărbatul ce și-a abandonat bebelușul pe malul Someșului și, la scurt timp, a tâlhărit o femeie, a fost arestat pentru 30 de zile.

„Față de bărbatul de 41 de ani reținut ieri de polițiști pt infracțiunea de tâlhărie, instanța a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Cochera.
Bebeluș abandonat

O tânără de 20 de ani, a sesizat I.P.J. Satu Mare duminică seara, la ora 21,56, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în parcarea unui supermarket din municipiul Satu Mare, în urma unor discuții contradictorii cu un bărbat, în vârstă de 41 de ani, acesta i-a luat copilul în vârstă de patru luni, fără acordul ei.

În urma apelului, polițiștii de ordine publică și investigații criminale au demarat imediat cercetările în vederea găsirii bărbatului reclamat și al minorului.

La scurt, polițiștii l-au depistat pe bărbatul în cauză conducându-l la sediul poliției pentru audieri.
Femeie tâlhărită

În data de, 22 octombrie, în jurul orei 08.00, polițiștii sătmăreni au fost sesizați prin apelul de urgență de către o femeie, din municipiul Satu Mare, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie.

În fapt, în timp ce se deplasa pe strada Careiului, din municipiul Satu Mare, același bărbat ce și-a abanondat bebelușul pe malul Someșului, i-a sustras femeii prin violență un portmoneu, cauzându-i un prejudiciu în valoare de aproximativ 100 de lei.

În urma activităților desfășurate polițiștii de investigații criminale, sprijiniți de polițiștii de ordine publică și de cei din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș, au identificat și depistat pe raza orașului Negrești Oaș, bărbatul, în vârstă de 41 de ani, din localitatea Pișcolt, ca fiind autorul tâlhăriei, care la vederea organelor de poliție a încercat să-și provoace răni cu ajutorul unui cuțit, fără a-și pune viața în pericol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.