Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Trafic infernal. Poliția roagă sătmărenii să evite bulevardul Goga și zona Burdea

Polițiștii îi roagă pe șoferii sătmăreni să evite pe cât pot Burdea și bulevardul Octavian Goga. Traficul este infernal în zonele respective din cauza lucrărilor demarate de Apaserv.

Circulația este restricționată pe bulevardul Octavian Goga. În weekend au început lucrările de săpătură deschisă, în vederea înlocuirii unui tronson din conducta colectoare, iar traficul este în continuare unul infernal. Polițiștii sătmăreni le recomandă șoferilor să evite zona până mâine la ora 18.00.

,,Această investiție este una foarte importantă pentru municipiul Satu Mare, colectorul existent pe b-dul O.Goga (între b-dul Cloșca și str. Dâmbovița), este învechit (cca.50 de ani) și prezintă un grad avansat de uzură. Prin acest colector se scurg toate apele menajere și pluviale colectate din cartierele Micro 17, Carpați 1 și 2 respectiv străzile adiacente zonei Vulturului și din Parcul Industrial. La acestea se adaugă apele menajere din localitățile Păulești, Ambud, Amați, Rușeni și Hrip”, a transmis Apaserv.

 

7 comentarii

  1. Zi-le d-l Geo Răspunde

    Spuneti-ne si cum va rog !!! Vin dinspre Botiz si merg la Zalau ….pe unde sa o iau ? Pe centura Satmarului ?! Exact acolo s-a surpat strada mai anul trecut !!!!

  2. Bisca Răspunde

    Bataie de joc ! Ca sa parcurg distanta Pescarus – Carpati 2, am stat in trafic peste 70 de minute ! Circulatia in satu’ acesta nai Nare, e scaoata tital de sub control !!!! Rusine autoritatilor locale!!!?

  3. Marin Răspunde

    Apaserv s-a lăudat cu tehnica modernă, fără spargerea asfaltului, lucrează de 2 luni, acum au apelat la utilaje și specialiști din Mureș,au spart strada, au blocat traficul! Nu e lucru curat, nu se sesizează nimeni? Parchet, DNA, nimeni?

  4. Altu Răspunde

    In timpul acesta spărgeau toată strada,schimbau toate conductele cu unele noi,era și asfaltat. Bineînțeles , în altă țară nu la noi. La țigani și muncă țigănească.

  5. Kereskényi Gábor Răspunde

    Eu da ordine in acest oras, asa ca mucles prostiilor.
    ma duc la o vodca cu politistul meu prieten

  6. x-ulescu Răspunde

    de asemenea rugam satmarenii cand merd la vot sa nu uite cine conduce orasul si judetul UDMR-ul si PNL-ul si sa-i premieze la vot

  7. Gyuri Răspunde

    La prezidențiale punem pe Johanis si la locale pe Kereskeny.
    Nu?
    Ixu, ce zici?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.