Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Viceprimarul Doina Feher a demisionat!

Doina Feher a demisionat din funcția de viceprimar al municipiului Satu Mare, au declarat surse din Primărie pentru PortalSM. Anunţul urmează să fie făcut de către viceprimarul Adrian Albu, într-o conferinţă de presă susţinută la ora 14,00.  Demisia vine la câteva zile de la scandalul locuințelor ANL, când în presă au apărut documente ce au arătat faptul că fiul ei ar fi urmat să primească gratuit un apartament din partea Primăriei.

Cu toate că în cursul zilei de ieri Doina Feher anunțase că fiul ei și-a retras dosarul depus pentru obținerea unei locuințe ANL, se pare că presiunile exercitate asupra sa au făcut-o până la urmă să cedeze și să renunțe la funcția de viceprimar.

Scandal în toată regula

Totul a pornit după ce Consiliul Local a votat lista celor ce vor primi locuinţe ANL, iar printre aceştia s-a aflat, Andrei Micle, fiul viceprimarului. PortalSM a obţinut lista votată în şedinţa de Consiliu Local, pe care a și prezentat-o cititorilor. Din documentaţia aprobată în Consiliu reiese că pentru a evita o situaţie de conflict, viceprimarul nu a semnat nimic în ce priveşte atribuirea către fiul său.

Doina Feher: M-a șocat acest scandal. Nu înțeleg de ce?

Imediat după izbucnirea scandalului, într-o intervenție la TV1 Satu Mare, Doina Feher a declarat că nu a făcut nimănui nicio favoare și că a încercat mereu să fie corectă indiferent de situație.

,,M-a șocat acest scandal pentru că nu înțeleg de ce se face atâta tevatură având în vedere că nu am făcut absolut nimic ilegal și nici o favoare în favoarea fiului meu sau a altcuiva. Dimpotrivă, de când sunt viceprimar, am încercat să fiu corectă în orice măsură am luat. Locuințele ANL se repartizează tinerilor sub 35 de ani și m-am gândit la un moment dat de ce nu ar putea beneficia și copilul meu, ca oricare copil”, a declarat Doina Feher.

Adrian Albu: ,,PNL nu a fost și nu va fi de acord cu astfel de practici”

Tot zilele trecute, președintele Partidului Național Liberal Satu Mare, Adrian Albu, a declarat că PNL va discuta acest caz și va stabili ce măsuri se impun împotriva Doinei Feher, întrucât ,,PNL nu a fost și nu va fi de acord cu practici de genul traficului de influență”.

,,Nu dorim în niciun caz să planeze asupra PNL Satu Mare suspiciuni sau acuzații de trafic de influență, nepotism sau corupție. Eu sunt la al doilea mandat de viceprimar și nu am fost acuzat niciodată de asemenea practici, nici măcar de răuvoitori sau adversarii politici și sunt destui. Vreau să-i asigur pe cetățenii municipiului Satu Mare că niciodată PNL nu a fost și nu va fi de acord cu practici de genul traficului de influență (locuințe, angajări pe pile) și ne vom delimita și vom sancționa public asemenea derapaje ale oricui”.

9 comentarii

  1. Garuboz Răspunde

    Vai, vai, ce ne facem! ????

  2. c-block Răspunde

    Da’ fiți atenți că a demisionat de ONOARE! Asta cum vine după ce a fost prinsă cu mâța-n sac??? Nu văd onoarea, bat-o vina!?

  3. Sismen Răspunde

    Si, si , si…..
    Daca fiul sau a indeplinit toate conditille impuse ANL !?
    Aaaa, ca mai era in fata, pe lista inscrisilor ? Asta da, revoltator la cer. Fantastic.
    Demisia mamei sale, il v-a impiedica cu ceva pe parcurs?
    Acum va fi undeva pe la mijloc, ca oricare cetatean de rand, iar cei cu pile in fata.

    • y Răspunde

      Ce uită doamna este aspectul așa-numitei auto-reglementări și că ea ca și consilier ales dar și ca viceprimar a depus câte un jurământ. Nu e vorba că a primit ceva ci faptul că “putea”. Expunerea asta absolut gratuită este de neînțeles pentru mine. Pur și simplu nu cred că avea nevoie și nu cred că merita.
      https://ro.wikipedia.org/wiki/Conflict_de_interese

      • Yon Răspunde

        Salut,
        Există și posibilitatea să fii fost “faultată” chiar de colegii domniei sale.
        Prea s-au executat,ceea ce nu prea le stă în “caracter”.
        Vezi Albu nu și-a dat demisia,pentru că “nu știa”,păi tocmai de aceea ar fi trebuit să-și dea demisia.

        • y Răspunde

          E posibil. S-a mai întâmplat. Dar eu zic că a fost prostie din partea ei. Din ce îmi dau seama hârtiile erau făcute de o vreme (tabelul adică), nu erau întocmite recent și acum repede a fost scos de la naftalină. Tind să cred că a călcat pe bătături pe cineva sau a încercat să se împotrivească la ceva și atunci mai mult ca sigur Albu nu e străin de afacere. Mare curvă-i politica! Schimbată/demisă nu văd ce am pierdut ca și colectivitate. Anticipez că mâine iar va răsări Soarele.

  4. Satmarean Răspunde

    Si? Albu ce asteapta?

  5. Negru Răspunde

    Un binemeritat șut, intr- un dos de profitor si impostor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.