Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

VIDEO. Campanie pentru mama eroină din Satu Mare! A născut 21 de copii şi are o situaţie precară

Campanie pentru mama eroină din Satu Mare! Mai multe multe mămici din judeţ s-au mobilizat pentru sprijinirea unei mame din Satu Mare. Potrivit relatărilor femeii, femeia din satul Hrip a născut 21 de copii, iar acum are nevoie de sprijinul comunităţii.

Femeiele de pe grupul “Dar din dar se face rai” au făcut apel la sătmăreni pentru a ajuta cu ce pot.

Redăm mesajul unei femei:

“Mie imi place sa ii spun mama eroina . Cu toate stim ce inseamna sa fi mama la 1,2,3,4…copii,dar să dai naștere la 21 de copii nu stiu cate dintre noi am fi instare,sa ii speli,sa le pui mâncare pe masa, sa ii porti la școală, sa ii îmbraci,sa te ocupi de educația lor,etc nici nu imi pot închipui cat poate sa fie de greu..Si totusi aceasta mama a reusit. Vreau sa va multumesc din suflet pentru mobilizare în acest caz. Dumnezeu a fost si astazi alaturi de ea exact asa cum a fost alaturi de ea in toți ani care si i-a dedicat copiilor ei. Televizor,soba,frigider,mobila,pat,covor,haine,aragaz,butelie,bicicleta ĺa fete,jucari,alimente,ușa,geamuri,si multe altele urmează să ajungă la MAMA EROINĂ in urmatoarele zile. Dumnezeu sa va dea sanatate tuturor si imi aplec capul in fața voastră. Totusi mai am o rugăminte la voi daca sunt printre voi persoane care ar putea sa o ajute sa meargă sa faca niste analize ar fi perfect,ea nefiind asigurata trebuie sa plateasca absolut totul. Mama suferă de o hernie mare,diabet,si nu aude aproape deloc. Poate sunt pe grup doctori, asistenți, sau care pur si simplu aveti cunostinte la spital va rog din suflet sa ma contactați. Dumnezeu lucrează prin oameni,si DUMNEZEU prin voi oameni s-a arătat de când am început aceste campanii de ajutorare a familiilor nevoiase. Mână de la mână reusim sa facem minuni. Va multumim oameni minunati”, a transmis o sătmăreană.

Femeia poate fi găsită în satul Hrip

“Mama eroina care a dat naștere la 21 de copii..si nu gresesc chear 21 de suflete a adus pe lume doar ca din pacate au murit din ei,alti sau căsătorit și au plecat la casele lor,ea rămânând cu 3 copilași acasa. 6 ani,11 ani si cea mare însărcinată 19 ani. Tot satul o respecta si o cunoaste iar daca mergeți în satul Hrip comuna Paulesti si intrebari de Piroska toți vor avea doar cuvinte de laudă la adresa ei. Chear daca a avut multi copii nu a cerut niciodată nimic doar de munca pe la vecini. Din pacate anul trecut a rămas văduva iar de atunci ii merge din cel in cel mai greu,totusi si acuma ne-a informat o vecina despre cazul ei si nu ea a cerut ajutor. Mama este bolnavă,nu aude bine si citeste dupa buze ,are hernie mare si diabet cu toate astea zilnic merge la munca,fata cea mare 19 ani însărcinată părăsită de partenerul ei de viață când a aflat că urmează să devină tata merge si ea la munca pentru ai putea cumpăra la bebe cele necesare. Chear si acum dupa filmare când a fost întrebată ce are nevoie a spus doar o sobă deși cu toți vedem conditiile lor de trai. Mâncare face afara in curte pe câteva cărămizi si o bucată de tablă,toți locuiesc în aceeași cameră care este si dormitor si bucatarie dar foarte ingrijita. Va rog din suflet daca puteti sa ajutati această mama cu o sobă,îmbrăcăminte,încălțăminte,eventual un covor,un dulapior,cate ceva pentru bebe, o usa, alimente,sau orice doriti pentru ca se vede clar in filmare ce ar avea nevoie să nu ezitați să o faceti. Va multumim tuturor celor care v-ati implicat si va implicati in continuare cu donații,mana de la mana am rezolvat câteva cazuri si ne dorim in continuare sa o facem. Dumnezeu sa va binecuvânteze pe toți si sa va răsplătească inzecit”, a mai arătat femeia.

7 comentarii

  1. petrov Răspunde

    dece a trebuit sa nasca 21 de copii ? Nu a avut bani petru prezervativ ? da ca interina o viata ? Si acum asteapta ajutor de la alti ca i crapat in fund

  2. Cheesus ! Răspunde

    A dracu’ iepuroaica! Se cotzaie ca tuta fără nicio jenă apoi o facem eroină! Si ca sa sie indignarea si mai mare, niste mamici plictisite se declara prozelitele nimfomanei si ii fac si fan club! Vai, pai dati-mi si mie adresa fan clubului, sa-i trimit niste saci cu prezervative-n ajutor! Banuiesc ca dumnezeu i-a fost tot timpul alaturi, o tinea de mână si cand se regula! Incredibil cata prostie!

  3. Cocojambo Răspunde

    Da’ să-i ridice statuie și soțului sau ce o fi având că-i TARE! Acolo ni prin centru undeva! Vă dați seama că ne vom pricopsi și cu un posibil loc de pelerinaj pentru femeile care nu au și vor copii!??

  4. Ana Răspunde

    Copiii ei,care sunt majori,ce fac ?
    Ea daca i a crescut nu meruta ajutirul lor ???
    Ar trebui sa le fie rusine.
    Macar 10 dintre eu,nu pot ajuta o peraoana,pe mama.lor ?

  5. Jack Răspunde

    Speram, sa nu traga carte pe 21.
    Doamne ajuta.

  6. j Răspunde

    Bine ca tiganii poate sa aiba si 30 de purdani.Nimeni nu se leaga de ei.

  7. fabricio Răspunde

    Pare-mi-se mie sau e si tiganca si unguroaica si retardata?

    De ce as vrea sprijinirea acestui specimen, in Romania mai ales?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.