Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

VIDEO. Doi polonezi care au o legătură specială cu Satu Mare au dat testul în bucătărie la Chefi la Cuțite

Polonezii Mihai Sowa şi Monica Stefancyzk au acceptat provocarea de la Chefi la Cuţite! Cei doi au o legătură specială cu România, dar și cu județul Satu Mare. Sunt înebuniți după Daciile vechi, însă îi leagă și o altă pasiune, și anume bucătăria și astfel s-au prezentat în fața celor trei chefi, cu gândul de a-i impresiona.

Iubesc majoritatea lucrurilor din România, începând de la bucătărie, munți, tradiții și până la oameni, iar de zece ani călătoresc în România chiar cu o Dacie 1300. În total cei doi au patru dacii pe care le folosesc cu drag. Cei doi au însă o legătură specială și cu județul Satu Mare, acolo unde au fost prezenți de nenumărate ori la întâlnirea internațională a cluburilor Drum Bun, evenimentul pasionaților de autoturisme Dacia.

„Noi iubim România pentru că voi sunteți foarte prietenoși, putem să spunem cu inima caldă.”

Cei doi au deschis primul bar polono-român unde au o Dacia pe perete, dar și steagul României, iar barul se numește, cum altfel, „Drum Bun”.

Sursa: a1.ro

3 comentarii

  1. Rodica Răspunde

    I-am urmarit în emisiunea cu pricina , cinste lor pentru felul în care ne respecta ! Au dat o lectie multora care traiesc aici si nu vorbesc la fel de frumos despre Romania ! Cinste lor si respect !

    • y Răspunde

      @Rodica, mulți nu prețuiesc ce au. Au impresia că li se cuvine. Dacă aceste condiții și posibilități ar exista în multe țări nu ar fi acolo unde sunt ca dezvoltare ci muult peste noi. Câteodată am impresia că nu merităm țara asta pe care o avem. Nu cred că trebuie să explic ție la ce mă refeream. Polonezii de exemplu au avut destule “vizite vremelnice” neprietenoase din partea rușiilor sau germanilor, chiar și austriecilor. Prețuiesc ce au. Aaaa, și au coloană vertebrală plus niște politicieni cu adevărat polonezi nu cum avem noi în țara noastră bananieră. Să nu fie prea târzie trezirea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.