Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Accident mortal! Un sătmărean și-a pierdut viața, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp

Accident mortal. Un sătmărean și-a pierdut viața după ce s-a izbit cu autoturismul într-un stâlp. Totul s-a întâmplat în cursul serii de ieri, marți, 26 noiembrie, în comuna suceveană Poiana Stampei.

Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată marți seara, la ora 21:05, prin apel 112 despre faptul că în comuna Poiana Stampei, a avut loc un accident rutier cu victima. B. M. de 33 ani din Negrești Oaș, județul Satu Mare, în timp ce conducea autoturismul marca Audi pe DN 17 Poiana Stampei, din direcția Bistrița către Suceava, din cauza vitezei excesive și neadaptată, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, s-a răsturnat în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu un stâlp EON. În urma accidentului a rezultat decesul bărbatului.

Cadavrul fost depus la morga Spitalului Municipal Vatra Dornei în vederea efectuării unei autopsii medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor decesului. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii  de „ucidere din culpă”.

Sursa: suceavalive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.