Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Beat mort la volan, un bărbat a lovit trei mașini în centrul Sătmarului și a fugit

A lovit trei mașini în centrul orașului și a fugit. În cursul dimineții de ieri, 3 noiembrie, în jurul orei 03.30, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați prin apelul de urgență 112, de către un sătmărean, cu privire la faptul că în Piața Libertății, din municipiul Satu Mare, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, aceștia au stabilit faptul că un autoturism condus de o persoană necunoscută, a acroșat alte 3 autoturisme staționate în Piața Libertății, din municipiul Satu Mare, după care a plecat.

La scurt timp, autoturismul mai sus menționat a fost depistat de polițiști pe strada Doina, din municipiul Satu Mare, totodată fiind identificat de polițiști și persoana care se afla la volan ca fiind un bărbat, de 33 de ani, din oraș Negrești Oaș.

Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0.74 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

 

Un comentariu

  1. abc Răspunde

    De ce n-a fost arestat pe loc ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.