Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Măsură de avarie. Consiliul Județean vrea să monteze camere video pe șantierele de drumuri

Măsură de avarie. Consiliul Județean vrea să monteze camere video pe șantierele de drumuri. Președintele Consiliului Județean Satu Mare vrea să amplaseze camere live pe șantiere de drumuri din județ. Măsura ar fi luată pentru a vedea exact cum se lucrează, imaginile putând fi inclusiv probe în instanță.

Imaginile surprinse pe camere ar putea fi transmise live pe pagina Consiliului Județean Satu Mare.

“Ne-am gândit deja să implementăm un sistem de monitorizare, pe partea de întreţinere de drumuri, nişte camere live, să punem pe site. Să vadă toată lumea cum se lucrează pe anumite tronsoane. Sunt astfel de sisteme de monitorizare. În lumea civilizată se pun nişte camere care văd tot şi rămâne şi în documentaţie, se pot folosi şi în procese”, a spus Pataki Csaba.

El a explicat că sunt doar patru ingineri pentru cei 850 km de drum județean și 16 șantiere. Ar fi nevoie, așadar, de 40 de ingineri pentru a supraveghea tot timpul.

“Să ţinem noi pe şantier un om ar trebui să avem 40 de ingineri, fără exagerare. Oamenii ăştia fac tot ce este posibil. E foarte greu. Vă asigur că nu preluăm drumuri făcute neconforme, nu se admite o recepţie dacă nu este respectat ceea ce am cerut. Nu trebuie să stăm acolo în permanenţă, sunt nişte metode de verificare şi dacă nu s-a efectuat aşa cum trebuie lucrarea respectivă nu se recepţionează şi se reface”, a afirmat acesta.

2 comentarii

  1. cetatean Răspunde

    :))) pun pariu ca M SYS va monta :)))

  2. a* Răspunde

    Așa ceva ar trebui și în birourile CJ. Ca să afle șefu’ cum lucrează tot bugetaru’ când “pisica nu-i acasă”. Sau știe deja??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.