Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Atenție la pasarelele din Centrul Nou. Bucăți de tencuială au căzut pe drum

Atenție, șoferi. Mai multe bucăți de tencuială s-au desprins din pasarelele din Centrul Nou și au căzut pe drum.

Bucăți de tencuială căzute pe bulevardul Transilvania, după ce s-au desprins de pe pasarelele ce fac legătura între Piața 25 Octombrie și digul Someșului.

O echipă specializată a ajuns la fața locului pentru a securiza zona.

14 comentarii

  1. Gina Patachina Răspunde

    La cat de ”mult” muncesc Kekecskenyi si Macskalics, se puteau imbraca in haine de ”politisti” locali si sa dirijeze circulatia !Macar atat !!

  2. y Răspunde

    Plasa “temporară” “contratencuială” este așa încă din mandatul lui Coica. Adică are cam 5 ani. Noi să avem grijă când circulăm pe acolo. Întrebarea este cât timp mai rezistă improvizația asta. Idem sensul giratoriu de la Burdea. De treburi mai serioase nici nu vorbesc. Urcarea pe podul Decebal pe Zimbrului este făcută. Uraaaa! Pentru câțiva metri de asfalt au trebuit 2 ani. Pietonii așteaptă de asemenea cele 4 urcări finalizate pe pod. Cine vrea să vadă ce și cum se lucrează în acest sens îl invit să vină să vadă. Se lucrează în dorul lelii. Iar pietonii fac echilibristică. Dar nem bai că vine frigul și vor avea motiv serios să nu lucreze. În curând vine anul 20-20, asta din păcate este iarăși an electoral. Aiai, vin promisiunile fără număr! Problema este cu cele promise și nerealizate. Se tot adună. Ca să nu spun că pe Goga se tot lucrează. Când trebuia să fie gata? Întreb pentru un prieten.

    • Okośtoiaś Răspunde

      Primăria Satu Mare a scos la licitație, de mai multe ori, aceste lucrări de reabilitare, dar nu s-a prezentat nimeni. Te astetptãm pe tine, marele y, gletul si cu gãleata în mänã.
      Hello, szia, Valencia! 😀

      • y Răspunde

        Dacă de 5 ani sau de 2-3 nu s-a prezentat nimeni nu crezi că ar trebui căutate alte soluții de rezolvare, o altă abordare??? Nici pentru Goga nu s-au îngrămădit pentru că trebuie lucrat rapid dar până la urmă s-a început lucrarea. Nu de alta dar pasarela este ditamai hăpt în șentru!!! Dacă nenorocește la propriu pe cineva cine va răspunde? Cum arată pasarela nu e glumă deloc! Okostojás ești tu! Cât timp am putut am și făcut, nu cu gura. Vezi ieșirea spre Baia Mare, str. Botizului modernizat. Știi cum arăta acum 20-25 de ani ??? Dacă era după unii și acum era la fel ca pe vremuri. Trebuie să fi de-a dreptul inconștient să te uiți zilnic (pentru că este imposibil ca factorii de decizie să nu vadă zilnic).
        PS. Ofertele pentru podul 3 trebuia depuse pe SICAP până la începutul lui septembrie. Este o investiție vitală pentru oraș. E liniște totală. Nu s-a prezentat nimeni cu oferte??? Nici ziarele nu scriu nimic. Probabil nu se dă voie. Spre din suflet să nu fie așa.

        • x-ulescu Răspunde

          PSD si Dragnea sunt de vina !! aaaaaaa in Satu Mare conducerea este udmr + pnl …de cinci ani si NU au facut nimic ??? nuuu se poate !!!!! ei lasa ca acu il avem pe el !! cu guvernu lui !! urmeaza aplicata teleportarea . si mai este cursu euro . mai stie cineva cat este ? asta e valabil si pentru bugetari si pentru privati

          • coica

            La cabinetele mele medicale am și doctori de specialitate psihiatri foarte buni. Te așteptăm cu drag @x-ulescu, cu brațele deschise, toată ziua 24/24!!!

  3. x-ulescu Răspunde

    Sunt un prost. Asta este. N-am ce face. Cand m-am nascut mama mea s-a bucurat taaare de tot. De bucurie m-a aruncat in sus. Ei, nu m-a prins din prima. De atunci sunt asa. Acum problema mea este cine ma va plati ca de la Dancila sau Fedorca canci mai vad bani. Vine iaaaarna!

  4. 1eu=4,7765 lei Răspunde

    curs euro = 4,7765 , guvenu lui pnl ,werner presedinte ,cine neaga asta are nevoie urgenta de un consult la cap, Cursu e valabil si la bugetari si la privat

    • x-ulescu Răspunde

      Exact! Dar oare cine e de vina pentru asta??? Cine a cheltuit si a impartit banii aiurea??? Nu guvernul Grindeanu-Tudose-Dancila???? Nuuuu! Nu e adevarat!!!! Nici nu au dat apropape o treime din buget pe cheltuieli sociale!!! Nu este adevarat. Acum guvernul care este nu are decat sa plateasca la ce s-au angajat ei!!!! Numai au o frica pezedeii ca daca peneleii fac dosare penale atunci jumate din pezedei ajung la zuhaus. Problema este ca eu nu-mi dau seama ca atata vreme cat banii luati pe imprumut sunt cheltuiti pe ajutoare, deci nu pentru a produce ceva, a crea plusvaloare atata vreme nu va fi mai bine. De fapt va fi din ce in ce mai rau. La anul presimt ca vor plange bugetarii. Multi vor fi pe liber.

      • x-ulescu Răspunde

        romanii ca au furat tot auru dacilor amu 2000 de ani ,de atunci nu mai reusim sa-l punem la loc , si inainte de asta era glaciara , si inainte de asta extinctia dinozaurilor

      • y Răspunde

        ia vedeti la ce dobanda sa imprumutat catu azi ?? nu cumva e de la pnl ??

  5. Satmarean Răspunde

    Stie cineva cat e deficitul pe anul acesta prognozat acum?????

    • x-ulescu Răspunde

      cineva pune la punct o masina ,directie ,frane etc , altineva cretin ii fura cheile ,intra cu masina in sant si da vina ca nu a fost vopsita bine , cam asa face guvernu pnl acum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.