Ultima actualizare: azi, 21:15

Locale

FOTO. Cursa aeriană Bucureşti – Satu Mare, blocată de un politician!

Cursa aeriană Bucureşti – Satu Mare din această seară a fost blocată de un politician, scriu jurnaliştii de la Atac la Cenzură din Maramureş.

Potrivit acestora, aeronava a fost ținută la sol, în Bucureşti, timp de 50 de minute, pentru ca fostul secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Dragoş Titea, secretarul executiv al PSD Maramureș, să urce la bord.

Este cunoscută influenţa pe care o au politicienii asupra Tarom. De cele mai multe ori unii dintre ei folosesc maşinile VIP şi evită controalele de securitate.

Compania TAROM anunţă “mai multe întârzieri minore succesive”.

“Dragi pasageri, cursa RO637 București – Satu Mare din această seară a avut o întârziere de 30 de minute, cauzată de mai multe întârzieri minore succesive din timpul zilei. Regretăm neplăcerile provocate și vă asigurăm că prioritatea noastră este să vă asigurăm călătorii sigure! Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a transmis TAROM.

Sursa: Atac la Cenzură

 

3 comentarii

  1. @portal Răspunde

    De ce nu postati toata stirea ?Ce fel de presa sunteti daca preluati doar ce convine celor care probabil va finanteaza ?!

    https://www.presasm.ro/foto-raspunsul-politicianului-psd-acuzat-ca-a-tinut-pe-loc-avionul-tarom-spre-satu-mare/

    • cârcotaş Răspunde

      Păi ce-ar mai fi din ştire? Nişte lamentări şi divagări josnice cu referire la Johannis şi la un coleg care a fost în PSD iar acum în PNL şi care n-au legătură cu acuzaţia( pe care trebuia să o explice mai clar). Mai rezultă din lamentările politicianului că s-a simţit frustrat de locul ocupat. Probabil voia să-i cedeze cineva un loc mai bun.

  2. bj Răspunde

    Alo, postacul cu link-ul! Tu vrei sa credem ca a fost o simpla coincidenta ca a intarziat decolarea? Cine se duce la aeroport sa plece cu avionul dupa ora de decolare si culmea se intampla sa intarzie avionul decolarea exact cu perioda de timp de care ai tu nevoie sa te imbarci? daca intazia decolarea si nu mai urca nimeni in aviot intelegeam ca a fost o problema tehnica sau organizatorica, dar asa nesimtirea pesedistilor este evidenta si ne-a fost demonstrata in fiecare zi din 89 incoace.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.