Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

FOTO. Deschiderea patinoarului din Piața 25 Octombrie a fost amânată

Deschiderea patinoarului din Piața 25 Octombrie a fost amânată, spre dezamăgirea sătmărenilor care ar fi dorit sa încalțe patinele în această seară, mai ales că atmosfera în centrul orașului a fost una de poveste. De vină, au spus reprezentanții Primăriei municipiului Satu Mare, au fost temperaturile ridicate.

Deschiderea patinoarului ar fi trebuit să aibă loc în această seară, odată cu aprinderea iluminatului ornamental și cu deschiderea Târgului de Crăciun, însă, din cauza temperaturilor ridicate din ultimele zile, gheața s-a topit. Conducerea municipalității a precizat că, potrivit meteorologilor, temperatura optimă ar putea fi atinsă chiar de 1 Decembrie, iar distracția pe gheață ar putea începe. Dacă însă și de Ziua Națională vremea va fi una călduroasă, deschiderea patinoarului va fi amânată din nou.

ORAR

Patinoarul va funcţiona până în 28 februarie, în funcție de condițiile meteorologice, zilnic între orele 10.00-22.00.

TARIFE

Preţul unui bilet de intrare la patinoar este 10 lei – pentru aduliți, o serie de patinaj (2 ore), iar pentru copii 5 lei pentru 2 ore de patinaj. Costul de închiriere al patinelor va fi de 5 lei/pereche.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.