Ultima actualizare: azi, 17:11

Locale

FOTO. O sătmăreancă a pus tunurile pe un renumit brand internațional: ,,Jalnic și revoltător”

O sătmăreancă a pus tunurile pe un renumit brand internațional, asta după ce și-a comandat o porție de mâncare, dar a primit cu totul și cu totul altceva. Doar că și produsele pe care le-a primit arătau, spune aceasta, jalnic.

Sătmăreanca spune că a comandat la pachet aripioare, însă a primit piept de pui, iar sucul din pachet, neavând capac, s-a vărsat peste toată mâncarea.

,,Jalnic și revoltător. Nu vreți să știți ce miros are mizeria asta. Dacă spun hot wings asta vreau, nu crispy strips, eu voiam o porție de cartofi, nu 5 cartofi. Pune capacul pe răcoritoare și nu arunca punga omului în față că e mâncare, nu arunci cu zaruri. Ma rog, eu una nu repet experiența”, și-a exprimat sătmăreanca revolta.

 

3 comentarii

  1. Pitzi Poanca Răspunde

    Eu nu am patit-o. Pitipoanca sa-si faca de mancare acasa. Foarte ciudat cati nemultumiti sunt in orasul asta. Pe piata din Romania, acesti investitori sunt de cel putin 20 de ani. In Satu Mare au ajuns un pic mai tarziu. Nu am auzit niciodata sa fie probleme majore cu aceste firme, oricare ar fi ele. Doar acum, de cand s-au deschis la noi in oras sunt probleme mari. A iesit scandal national cu apa infectata cu fecale. Ciudat ca numai in orasul nostru s-a intamplat. De parca am fi BURICUL PAMANTULUI. Eu propun sa inchida toti investitorii straini si sa plece acasa. Piata mondiala are cam 7 miliarde de consumatori. Nu conteaza deloc orasul Satu Mare. Ce ma deranjeaza este ca presa locala pune botul la tot felul de fake news-uri venite de la tot felul de imbecili, nebuni cu fotografii aiurea. Asa o poza si eu pot sa fac…. Si asa am fost un oras MORT mai datii un branci, sa nu mai existam deloc.
    Mai este aici pe facebook un imbecil care zice: Mergeti la KFZ ca acolo mancati carne de sobolan. Eu cred ca ar trebui sa-si faca datoria si oamenii legii si sa-i sanctioneze pe asemenea DOBITOCI.

    • Lol Răspunde

      Din pacate are dreptate pitipoanca. Eu daca am fost de 10 ori la drive, de 8 ori am avut probleme. De la faptul ca le-a arucat toate la gramada, sau ca au uitat sa imi puna portia de cartofi pai sau sucu, dar cel mai grav , momentu in care deschideam pachetul si nu intelegeam cum de eu am comandat burger si am primit o chestie ciudata, o amestecatura de niste culori si o bucata rotunda de piept de pui aruncata langa paine cu aspect cel putin ciudat. Un angajat de la drive , copil mucos, m-a intrebat daca vreau sa donez pentru copii saraci! Minciuna pe față( numa de nu era el saracu). A vrut doar sa-i dau ceva bani ,fara sa imi dovedeasca ca banii vor fi donati sau ca ar exista o campanie in sensu asta . Colega in spate râdea ca proasta. Dar sa fim seriosi, cine zice ca doar la noi exista plangeri? Exista in toate orasele la toate fastfood-urile de renume din țară. Cate am pațit eu la mcdonalds in cj ….

  2. Falatis Răspunde

    E vina personalului,angajatorul roman vrea drepturi, dar datorii ba.
    Iar clientul mediu vrea exact ce vede in publicitate, daca ingredientele sunt asezate altfel,daca cartoful e mai stramb sau carnea prajita o culoare altfel ca si cum o vede el in publicitate,gata firma e de kkt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.