Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

FOTO. Protestul codrenilor, dejucat de viceprimarul Albu. Au primit 30 de minute pentru mobilizare

Protestul codrenilor a fost dejucat de viceprimarul Adrian Albu în ultimul moment. Codrenii au trimis către Primăria municipiului Satu Mare o adresă prin care cereau aprobarea unui protest în ceea ce privește „Autostrada Codrului”, în data de 14 noiembrie, în Piața 25 Octombrie.

Primăria comunei Homoroade a trimis o solicitare către Primăria municipiului Satu Mare în data de 11 noiembrie pentru aprobarea unui protest în data de 14 noiembrie, între 11,00-12,00, solicitare ce a fost “pierdută”. Astfel, oamenii au făcut o nouă solicitare pentru ca protestul să aibă loc mâine, 15 noiembrie. Lucrurile s-au complicat atunci când oamenii au primit, astăzi, aviz favorabil, pentru data de 14 noiembrie, cu 30 de minute înainte de ora la care ar fi trebuit să aibă loc protestul.

Potrivit reprezentanților Primăriei municipiului Satu Mare, actul a fost semnat de către viceprimarul Adrian Albu.

„Asa cum v-am informat, ieri, Primaria Satu Mare nu a gasit solicitarea trimisa de Primaria Homoroade in data de 11.11.2019 pentru protestul programat azi, conditii in care am trimis o alta solicitare pentru maine 15.11.2019 , care iar nu-i sigur ca a ajuns !?

Surpriza !!! Azi la ora 10.30 , Primaria Satu Mare trimite pe mail catre Primaria Homoroade , avizul favorabil pentru protestul de azi de la ora 11!!!

Practic , am primit 30 de minute pentru mobilizare si organizare”, este mesajul publicat pe Facebook de primarul comunei Homoroade, Simion Ardelean.

3 comentarii

  1. Cineva Răspunde

    Fac orice numai să nu iasă a răspundere, domni din primărie

  2. unu? Răspunde

    Un ungur,doi unguroci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.